Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meciuri de verificare ale echipelor divizionare brailene

Aflate in perioada in care pe de o parte trebuie sa-si definitiveze loturile, pe de alta sa achizitioneze jucatori pentru posturile deficitare si sa-i testeze in vederea sezonului urmator, echipele brailene din Diviziile B si C au sustinut miercuri jocuri de verificare.

FC Viitorul Insuratei - Dacia Unirea 2-1

Cu foarte multi jucatori in probe, Dacia s-a deplasat la Insuratei pentru testul cu FC Viitorul, formatie care la finalul sezonului recent incheiat a promovat in Divizia C.
Ca de obicei in partidele in care au adversare mult mai puternice din punct de vedere valoric, echipele din esaloanele inferioare se mobilizeaza exemplar pentru a fi la inaltimea partenerei de joc. Asa s-a intimplat si miercuri la Insuratei unde gazdele, coordonate de Ionel Vioreanu au dat o replica foarte buna si in cele din urma s-au impus cu 2-1.
Dupa 40 de minute de joc echilibrat, Vioreanu a marcat un gol foarte spectaculos. Mijlocasul gazdelor l-a vazut mult iesit din poarta pe Olteanu si l-a executat cu un lob perfect, 1-0.
In partea a doua a meciului, Covaci a fost la un pas de egalare dar nu a gasit solutii desi s-a aflat fata in fata doar cu portarul Stoica.
In replica, divizionara C a reusit sa obtina un penalty, prin Tanase si acelasi jucator a dus scorul la 2-0 pentru formatia gazda.
Covaci si-a rascumparat greseala in minutul 72, cind a marcat din lovitura libera insa formatia sa nu a mai reusit sa mai inscrie pina la finalul partidei.
"Am facut o partida buna. A fost un meci echilibrat iar noi am incercat in permanenta sa dam o replica pe masura partenerei de joc. Atit eu cit si cel care ne ajuta din punct de vedere financiar, Florin Cirligea, consideram ca formatia noastra este echilibrata pe posturi si ne putem propune ca obiectiv o clasare intre primele sase echipe ale seriei", a declarat la finalul partidei Paul Alexandru, presedintele echipei FC Viitorul Insuratei.
Firesc, Ion Gigi nu parea afectat de rezultat si considera ca echipa sa se afla pe un drum bun: "Pe mine nu ma intereseaza scorul. Ceea ce este important este faptul ca echipa se misca si, daca ar fi sa trag o concluzie referitoare la meci, pot spune ca problema la care trebuie sa lucram intens este faza de finalizare. Acest meci a facut parte din planul de pregatire si el venea dupa o zi in care am facut un antrenament foarte puternic. Eu sper ca in cel mai scurt timp sa aducem jucatorii de care avem nevoie pentru ca trebuie sa incepem si componenta de pregatire tactica. Eu sint convins ca la Braila vom avea o echipa competitiva".
FC Viitorul: Stoica - Samuila, R. Nicolai, Bogdan, Bratosin - Paraschiv, Vioreanu, Grecu, M. Ion - Oprea, Tanase. Au mai jucat: Iorcic, Baicu, Boros, Butiseaca, Stanciu, Cheles, Preda, Stefanita.
Dacia: Olteanu - Frimu, Ghidarcea, Calin, Cristofan - Girleanu, Macarie, Olenic, Bitica - Covaci, Ungureanu. Au mai jucat: Zagan, Hanga, Burghelea, Sandru, Ghioca, Ochia, Pelin, Coman.

Oaspetii au dominat prima repriza dar au marcat o singura data
Politehnica Galati - Petrolul Ianca 3-1 (0-1)

Cu o noua conducere tehnica, Adrian Baldovin, antrenor principal si Dorin Zainea, secund, ambii avind si posibilitatea de a evolua in teren, Petrolul s-a deplasat miercuri la Galati pentru amicalul cu Politehnica.
Petrolistii au deschis scorul, printr-un gol spectaculos in minutul 30, cind Neta, dupa ce a driblat doi jucatori si pe portarul galatean, a trimis mingea in poarta goala.
Oaspetii au mai ratat pina la finalul primei reprize trei ocazii de a se desprinde in cistigatori, prin Berceanu.
In partea a doua a meciului, incepind cu minutul 60, gazdele au dominat categoric si au marcat de trei ori.
Petrolul: Cristea - Bosoi, Zainea, Em. Cristian, Stanciulescu - Rosu, Balta, Bulancea, Bandarica - Neta, Berceanu. Au mai jucat: Dragan, Costea, Costache, Moldoveanu si Bratu.
Vineri, Petrolul va evolua pe teren propriu in compania celeilalte echipe din Divizia C din judet, FC Viitorul Insuratei si tot la Ianca va primi simbata replica Daciei Unirea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii