Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meciul dintre HC Dunarea si Rulmentul s-a aminat pentru miercuri, 21 martie

Lidera campionatului Oltchim Rm. Vilcea a jucat in devans partida din deplasare cu Rapid CFR Bucuresti, programata pentru etapa a 22-a. Formatia lui Tadici s-a impus cu 38-27, la Bucuresti, la capatul unui joc in care lidera golgeterelor din Romania, Ionela Gilca, a marcat 18 goluri, ea avind in total pina acum 236 de reusite.
Oltchim si-a adjudecat deja titlul in acest sezon, deoarece urmatoarea clasata, Rulmentul Brasov, se afla la zece puncte diferenta, cu un meci mai putin disputat insa, cu patru etape inainte de finalul campionatului. Echipa din Rm. Vilcea mai are si avantajul ca a cistigat ambele meciuri cu Rulmentul in acest sezon.
Tot in devans la etapa programata pentru duminica, 18 martie, ieri dupa amiaza, la Cluj s-a disputat intilnirea dintre "U" Jolidon si HC Zalau. Alte trei meciuri din cadrul rundei a 22-a, Tomis Constanta-CSM Cetate Deva, HC Dunarea Braila-Rulmentul Brasov si Universitatea Timisoara - HCM Roman, au fost aminate pentru 21 martie. Motivul aminarii si devansarii celor cinci meciuri din etapa de duminica se datoreaza faptului ca o parte dintre formatiile mentionate sint angrenate in sferturile de finala ale cupelor europene.
Meciul de la Braila dintre HC Dunarea si Rulmentul Brasov se va derula miercuri, 21 martie, de la ora 11.00 in sala de jocuri a Liceului cu Program Sportiv.
"Vom avea dezavantajul ca nu vom putea beneficia de aportul minunatului nostru public, dar eu presimt ca vom obtine un rezultat pozitiv. Jucatoarele noastre sint in crestere de forma si pot sa se impuna in fata brasovencelor care sint preocupate mai mult de a trece in faza urmatoare a cupelor europene" a declarat Vasile Puiu, directorul executiv al HC Dunarea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii