Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meciul Diaconu-Branco s-a aminat din cauza accidentarii pugilistului roman

Pugilistul Adrian Diaconu este fortat sa amine, din cauza unei accidentari la mina dreapta, lupta de saptamina viitoare in care trebuia sa-si puna in joc titlul de campion mondial la categoria semigrea, versiunea WBC, in fata boxerului italian Silvio Branco.
"Este adevarat ca Diaconu s-a accidentat mai demult si am incercat sa tragem de timp, insa este o leziune mai serioasa si nu am putut face nimic. Meciul se amina", a confirmat, pentru agentia MEDIAFAX, presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja.
Diaconu trebuia sa-si apere pentru prima oara centura in fata challengerului Silvio Branco la 15 noiembrie, intr-o gala programata la Bucuresti.
Potrivit conducatorului FRB, meciul va putea fi reprogramat la o data ulterioara, deoarece Diaconu si-a agravat, in antrenametele intense din ultima vreme, o leziune pe care o avea inca din septembrie 2007 din timpul pregatirilor pentru duelul contra pugilistului Chad Dawson.
"El avea o accidentare mai veche care s-a agravat, a efectuat deja primele teste, iar in urmatoarea perioada vom afla exact perioada de indisponibilitate. Nu este in pericol sa-si piarda centura, partida va fi reprogramata", a adaugat Rudel Obreja.
Pugilistul Adrian Diaconu (25-0-0) a fost proclamat campion mondial WBC categoria semigrea in 22 iulie, la Mexico City, dupa ce detinatorul centurii, americanul Chad Dawson, a refuzat in repetate rinduri sa boxeze cu romanul.
"Pugilistul roman Adrian Diaconu, care activeaza la clubul profesionist INTERBOX, trebuia sa sustina in luna noiembrie la Bucuresti un meci impotriva boxerului italian Silvio Branco in care urma sa-si apere titlul la categori semigrea, versiunea WBC. Din cauza faptului ca Diaconu s-a accidentat la incheietura miinii drepte, unde a avut probleme si in urma cu un an inaintea meciului cu pugilistul american Chad Dawson, meciul va fi aminat pina la o data ce va fi stabilita dupa ce doctorii canadieni vor cunoste cu exactitate timpul pauzei pe care trebuie sa o ia pugilistul roman de la antrenamente", se arata intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX de catre Federatia Romana de Box.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii