Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meciul Dacia Unirea - Avântul Valea Mărului, în prologul etapei a 10-a

• liderul poate încheia sezonul de toamnă cu o victorie la scor • CS Făurei joacă sâmbătă acasă, cu CSM Focşani • Viitorul Ianca se deplasează la CSM Bacău, iar Sportul Chiscani la Sporting Lieşti • meciurile încep la ora 14.00

 

Prima etapă a returului Ligii a III-a, începe astăzi în Seria a II-a cu partida de la Însurăţei dintre liderul grupei, Dacia Unirea şi formaţia de pe locul al  8-lea, Avântul Valea Mărului. Ţinând cont de valoarea celor două loturi, echipa pregătită de Florentin Petre pleacă cu prima şansă la victorie, singura necunoscută fiind doar numărul de goluri pe care îl vor da Patrick Petre şi colegii săi.

După ce miercuri a pierdut cu 1-0 restanţa cu CSM Focşani disputată pe teren propriu, Viitorul Ianca se deplasează sâmbătă la CSM Bacău. Este însă un meci dificil pentru echipa pregătită de Laurenţiu Ivan, însă Viitorul este obligată să scoată un rezultat pozitiv pentru a-şi păstra şansele de a termina campionatul în obiectiv. Cu un efectiv redus de jucători în acest campionat, CS Făurei are o misiune dificilă pe teren propriu sâmbătă, în partida cu CSM Focşani. Un rezultat de egalitate ar fi ca un balon de oxigen pentru formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă în această partidă.

Sportul Chiscani este victimă sigură în deplasarea de la Sporting Lieşti. Echipa din Lieşti s-a impus la scor în tur, 5-2, la Chiscani şi este favorită la victorie şi în meciul retur de sâmbătă, de pe teren propriu.

 

Etapa a 10-a programează meciurile:

Dacia Unirea Brăila - Avântul Valea Mărului (3-0)

Sporting Lieşti - Sportul Chiscani (5-2)

Suporter Club Oţelul Galaţi - CSM Râmnicu Sărat (0-1)

CSM Bacău - Viitorul Ianca (0-2)

CS Făurei - CSM Focşani (1-4)

În paranteză sunt trecute rezultatele înregistrate în tur.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii