Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meci in devans din etapa a 16-a

HC Dunarea a plecat ieri dimineata spre Baia Mare, via Tg. Mures, acolo unde elevele Alexandrinei Soare au servit masa de pranz si au facut o usoara miscare.
Inaintea disputei directe din retur Stiinta se afla pe locul al zecelea cu 11 puncte, iar formatia braileana pe podium, cu 20 de puncte.
Cele doua formatii s-au intalnit de trei ori la inceputul actualului sezon, o data in campionat si de doua ori in turul al treilea al cupei EHF.
Pe data de 28 septembrie, HC Dunarea pregatita de Eugen Bastiurea a invins-o pe Stiinta cu 31-24 in sala Polivalenta, in etapa a treia a turului.
A urmat partida tur din EHF, programata pe 5 octombrie, pe care tot brailencele au castigat-o pe teren propriu, cu 31-27, principalele marcatoare ale gazdelor fiind Ada Moldovan si Liliana Craciun cu 9 si respectiv 8 goluri marcate.
Avantajul de patru goluri nu le-a ajuns insa brailencelor ca sa acceada in turul al patrulea, pentru ca Stiinta s-a impus, o saptamana mai tarziu, pe teren propriu cu 33-23, la capatul unui meci in care din tabara braileana numai Moldovan, cu 11 reusite, a dat satisfactie.
Acum ar fi momentul ca trupa de la Dunare sa-si ia revansa pentru eliminarea din cupa EHF, insa conducera gruparii brailene considera ca este un joc foarte dificil, cu toate ca locul pe care il ocupa gazdele de astazi spune cu totul altceva.
"Este o partida dificila, insa nu mergem in plimbare. Jucatoarele au plecat spre Baia Mare de marti, nu sunt probleme de sanatate si speram sa facem fata cu bine si acestui test", a declarat Ionel Antihi, vicepresedintele HC Dunarea.
La randul sau directorul executiv spune ca la Baia Mare, nicio echipa, indiferent de numele ei, nu are o viata usoara: "Este greu din toate punctele de vedere. In primul rand, meciul se disputa la mijlocul saptamanii, la doar cateva zile dupa cel cu HCM Roman si evident ca jucatoarele noastre nu au avut timpul necesar pentru refacere. Insa cel mai important lucru este acela ca la Baia Mare este greu sa castigi, indiferent cum te numesti. Noi speram, bineinteles, intr-un rezultat pozitiv si pentru aceasta deplasare".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii