Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meci cu răsturnări de scor în Polivalentă

• HC Dunărea II Brăila a condus cu 11-10 la pauză, dar a fost învinsă, tot la un gol, 26-27, de HCF Piatra Neamţ

 

HC Dunărea II şi HCF Piatra Neamţ şi-au împărţit perioadele de dominare, duminica trecută în Sala Polivalentă, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Diviziei A, iar în final s-a impus la doar un gol, 27-26, formaţia vizitatoare.

Echipa pregătită de Cristian Preda şi Eugen Jelesneac a condus cu 2-1 în minutul 8, însă la capătul primului sfert de oră moldovencele aveau un avantaj de două goluri, 5-3. La acest scor formaţia brăileană a reuşit să înscrie de trei ori prin Gaşpar, Vătu şi Vrabie şi să treacă din nou în avantaj, 6-5 în minutul 20 şi tot acelaşi decalaj de un gol, 11-10, în favoarea gazdelor, s-a regăsit pe tabelă şi la finalul primei reprize.

După zece minute de joc echilibrat HCF Piatra Neamţ s-a distanţat la două lungimi, 16-14, însă HC Dunărea II a reuşit să restabilească egalitatea la 18-18 în minutul 45. A urmat însă o perioadă foarte bună de joc a formaţiei vizitatoare, iar acest lucru s-a reflectat şi pe tabela de marcaj care arătat în minutul 52 un avantaj de patru goluri în favoarea celor de la HCF Piatra Neamţ.

Formaţia brăileană a avut o revenire pe final de meci, însă nu a reuşit decât să se apropie la un gol de adversara sa şi a bifat prima înfrângere din acest sezon competiţional.

Duminică, 30 septembrie, HC Dunărea II Brăila va evolua tot pe teren propriu în compania echipei ACS UAIC CNOT Iaşi.

 

Pentru HC Dunărea II au marcat Iasmina Ichim 7 goluri, Alina Vătu  7, Alexandra Vrabie 6, Nicoleta Popa 1, Diana Gaşpar 1, Ştefania Epureanu 1 Mirabela Coteţ 1, Alexandra Oprea 1, Natalia Teodor 1.
Categorie articol: 

Comentarii