Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

McClaren: Suntem dezamagiti, dar am avut un parcurs foarte bun in Europa

Antrenorul Middlesbrough FC, Steve McClaren, si-a exprimat dezamagirea pentru pierderea finalei Cupei UEFA, in fata echipei FC Sevilla, insa considera ca jucatorii sai au avut evolutii foarte bune in acest sezon al competitiei europene, informeaza AFP.
"Este dezamagitor. Trandafirul rosu "porte-bonheur" pe care l-am purtat la vesta nu a avut efectul magic scontat. Noi nu am jucat asa cum sintem capabili sa o facem. In prima repriza am avut o evolutie slaba. In repriza a doua am avut trei ocazii de a egala. Am fi meritat un penalti la 1-0, dar trebuie sa felicit Sevilla, o echipa foarte mare, fara indoiala cel mai puternic adversar pe care l-am intilnit in acest sezon in Europa. Este adevarat ca sintem dezamagiti, dar am avut un parcurs foarte bun in Europa. Este pacat ca nu l-am incheiat intr-un mod mai frumos. Jucatorii poate ca au fost putin cam nervosi, dar nu pot sa-i critic. Parasesc clubul, dupa cinci sezoane formidabile, cu o dezamagire. Acesta este fotbalul. Voi pastra ca amintiri formidabila munca realizata in ultimele sezoane, recompensata prin gasirea de noi talente. Sint foarte mindru", a spus McClaren.
Capitanul echipei Middlesbrough, Gareth Southgate, crede ca FC Sevilla a meritat sa cistige. "Diferenta de scor este prea mare. Noi ne-am asumat toate riscurile si am vrut sa revenim, astfel ca am fost descoperiti in aparare. Insa, ei au fost mai buni", a spus Southgate.
Jucatorul Mark Viduka crede ca meciul ar fi foat altul daca nu ar fi ratat la scorul de 1-0 pentru FC Sevilla. "Am avut o superba ocazie de a egala la 1-1, dar portarul Palop a avut o interventie incredibila. Noi sintem toti deceptionati in aceasta seara, dar in citeva saptamini ne vom da seama ca am realizat ceva exceptional", a afirmat Viduka.
Echipa Middlesbrough a pierdut, miercuri seara, cu scorul de 0-4, finala Cupei UEFA, jucata in fata formatiei FC Sevilla.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii