Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mazilu spera ca, in 3-4 zile, sa revina la antrenamente

Atacantul rapidist Ionut Mazilu a declarat, ieri, agentiei MEDIAFAX, ca spera ca accidentarea suferita la antrenamentul de dimineata al echipei nationale sa nu fie grava si sa revina in citeva zile pe teren.
Mazilu a suferit o contractura paracicatriciala la coapsa piciorului sting si a parasit, marti dimineata, cantonamentul nationalei Rominiei, selectionerul Victor Piturca inlocuindu-l cu dinamovistul Claudiu Niculescu pentru meciul amical cu Turcia.
"Eram la un 5a2, m-am intins putin dupa o minge si am simtit ceva la coapsa. E vorba de o contractura, sper sa nu fie nimic mai grav si sa revin repede la antrenamente. Ruptura nu cred ca este, pentru ca am avut si stiu cum se manifesta. Mai mult ca sigur este contractura, dar depinde ce grad de contractura. Ori stau 3-4 zile daca e mai usor, ori una-doua saptamini daca e mai grav. Dar nu cred. Ramine sa vedem despre ce e vorba", a spus Mazilu.
Atacantul a mentionat ca in cursul zilei de astazi va fi supus testului cu ecograful. "Pompiliu Popescu (n.r. - doctorul echipei nationale a Rominiei) a zis ca nu poate sa-mi spuna cit e de grav pina nu se uita pe ecograf. Acum eu am plecat din cantonament si azi o sa ma vada si doctorul de la Rapid. O sa-mi faca si o ecografie si dupa aia o sa vedem in mare ce se intimpla", a spus jucatorul rapidist.
IonutMazilu spera sa nu piarda, cu Rapid, decit meciul din deplasare cu Poli Timisoara, din etapa a V-a a Ligii I. "Eu sper sa scap repede, sa incep sa alerg peste citeva zile si sa nu pierd decit meciul cu Poli Timisoara. M-am saturat de accidentari, dar asta e viata, ce pot sa fac? Acum suntem mai multi in lot, exista variante. Pe Boya l-am vazut ca alearga, se antreneaza normal, deci cred ca antrenorul se poate baza pe el cu Timisoara, chiar daca nu de la inceput", a adaugat Mazilu.
Categorie articol: 

Comentarii