Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mazilu si Lazar urmeaza sa fie trecuti pe lista Rapidului pentru Cupa UEFA

Atacantul Ionut Mazilu si mijlocasul Costin Lazar urmeaza sa fie trecuti pe lista jucatorilor echipei Rapid ce va fi comunicata forului european in vederea participarii in turul I al Cupei UEFA, a anuntat site-ul oficial al gruparii giulestene.
"Miine, 1 septembrie, este data limita la care poate fi anuntata componenta lotului cu care Rapid va aborda turul I al Cupei UEFA si, speram, jocurile din grupele UEFA. Cel mai probabil, pe lista ce va fi comunicata la forul european se vor afla si numele celor doi jucatori, Ionut Mazilu si Costin Lazar, sositi in aceasta dimineata la baza de la Pro Rapid", se mentioneaza pe site.
Clubul Rapid anunta ca celor doi jucatori ai echipei Sportului Studentesc le-au fost repartizate deja numerele de pe tricouri, Lazar urmind sa poarte numarul 15, iar Mazilu numarul 27. Acestia au efectuat, joi, la ProRapid, primul antrenament sub comanda tehnicianului Razvan Lucescu, iar la aceasta ora participa la cea de-a doua sedinta de pregatire a echipei giulestene.
Cu toate acestea, transferurile jucatorilor gruparii din Regie nu sint finalizate, principalul actionar al FC Rapid, George Copos, rezumindu-se la a spune ca "Mazilu si Lazar sint in curtea Rapidului", atunci cind a fost intrebat daca fotbalistii au semnat contractele cu gruparea giulesteana.
In ceea ce il priveste pe fundasul echipei Sportul Studentesc, Stelian Stancu, Copos a declarat agentiei MEDIAFAX ca transferul lui nu este in totalitate cazut. "Deocamdata este vorba doar de Mazilu si Lazar, vom vedea ce va fi mai tirziu", a spus Copos.
Contactat telefonic, mijlocasul Costin Lazar a declarat agentiei MEDIAFAX, ca nici el si nici Mazilu nu au semnat inca intelegerile cu Rapid. "Noi nu am semnat nimic. Am inteles ca mai sint citeva lucruri de pus la punct, altceva nu ni s-a transmis. Cu siguranta vom fi anuntati cind totul va fi gata, noi deocamdata ne antrenam. S-ar putea sa semnam chiar in aceasta seara (n.r. - joi seara), dar nu e nimic sigur", a precizat Lazar, inaintea celui de-al doilea antrenament in tricoul fomatiei giulestene.
Atacantul Ionut Mazilu si mijlocasul Costin Lazar au aceeasi virsta, 24 de ani, si sint internationali A. Mazilu are sapte selectii si un gol in timp ce Lazar a evoluat de doua ori pentru nationala.
Principalul actionar al FC Rapid, George Copos, a anuntat, luni, ca s-a inteles cu patronul Sportului Studentesc, Vasile Siman, pentru transferurile lui Ionut Mazilu, Costin Lazar si Stelian Stancu, care vor semna contracte pe patru ani cu gruparea giulesteana cu drept de prelungire pe inca un sezon. Totusi, se pare ca Rapid va renunta la achizitionarea lui Stancu, jucator de care ar fi interesata echipa Steaua.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii