Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mazilu si Lazar aduc un plus de valoare la Rapid

Antrenorul Razvan Lucescu considera ca transferurile jucatorilor echipei Sportul Studentesc, Ionut Mazilu si Costin Lazar, aduc un plus de valoare echipei Rapid inaintea derbiurilor cu Steaua si Dinamo si a partidei cu Nacional Madeira din primul tur al Cupei UEFA.
"Sint doua mutari importante pentru noi, fiind vorba de doi jucatori buni care, in afara plusului de valoare, sper sa aduca si o emulatie in cadrul lotului nostru. Mazilu si Lazar sint jucatori remarcati in campionatele precedente, dar cel mai important este ca ei sa nu vina stresati de faptul ca trebuie sa arate, sa demonstreze ceva anume. Nu, ei au datoria de a juca la fel, cu aceeasi placere cu care au facut-o si pina acum, atita tot", a declarat Lucescu pe site-ul oficial al gruparii rapidiste.
Tehncianul sustine ca cei doi fotbalisti ar trebui sa fie fericiti de faptul ca au ajuns la Rapid inaintea unor partide importante din campionat si Cupa UEFA. "Cred totusi ca este o onoare si pentru ei sa apara la Rapid intr-o asemenea perioada, cind ne asteapta meciuri cu Nacional, Steaua si Dinamo. Orice jucator ar fi fericit, zic eu, sa treaca prin asa ceva, sa aiba parte de asemenea confruntari. Pentru ei e bine ca vin si intra direct in focul luptei, cum se spune", a adaugat antrenorul formatiei giulestene.
Dupa ce joi a efectuat primul antrenament la ProRapid impreuna cu colegul sau Costin Lazar, Ionu Mazilu pleaca, in cursul zilei de astazi, la Bologna, unde va efectua un control medical amanuntit la clinica Isokinetic. Golgeterul editiei trecute a Diviziei A a suferit o ruptura musculara la meciul Sportul Studentesc - Steaua, din cadrul etapei a XXVIII-a, fiind apoi fortat la meciul cu Rapid, din cadrul etapei a XXIX, fara a fi fost refacut in totalitate. Accidentarea i-a recidivat si nici in acest moment nu este recuperat in totalitate, astfel ca Ionut Mazilu va sta minimum o saptamina la Bologna.
Clubul Rapid a anuntat, joi, ca atacantul Ionut Mazilu si mijlocasul Costin Lazar urmeaza sa fie trecuti pe lista jucatorilor ce va fi comunicata forului european in vederea participarii in turul I al Cupei UEFA, dar pina in acest moment nici un oficial al gruparii giulestene sau al Sportului Studentesc nu a confirmat finalizarea celor doua transferuri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii