Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mazăre o va reclama pe Elena Udrea la Comisia Europeană pentru că nu aprobă proiectele pentru Constanţa

dar şi la premierul Emil Boc, pe motiv că blochează proiectele cu fonduri europene înaintate spre aprobare de către Primăria Constanţa.

Primarul a făcut aceste declaraţii la inaugurarea lucrărilor unei parcări supraterane în Constanţa, în zona Spitalului Judeţean, realizată cu fonduri europene.

"Singurul lucru care nu-mi place la acest proiect este faptul că a trebuit să aşteptăm cu el şase luni la Ministerul Dezvoltării până când a fost aprobat. Am semnat finanţarea cu tanti Nuţi şi cu Boc acum patru luni de zile, iar proiectul a fost depus la minister cu şase luni înainte", a spus Mazăre.

Edilul constănţean a adăugat că primăria are mai multe proiecte care "zac la minister".

"O s-o pârăsc pe tanti Nuţi atât primului-ministru, cât şi Comisiei Europene, pentru că mai avem proiecte care sunt depuse, asemenea celui cu parcarea, toate gata... avize... licitaţii... tot ce trebuie, până la autorizaţie de construcţie, dar care zac la minister", a mai spus Mazăre, care a completat că intenţionează să facă acest lucru în termen de trei săptămâni.

Primarul a dat şi o explicaţie pentru care Elena Udrea nu i-ar aproba proiectele. "Nu-mi aprobă proiectele ca să poată spune ea că eu nu depun proiecte europene", a spus edilul constănţean.
Categorie articol: 

Comentarii