Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Matteo a cintat pentru Grupul Scolar "Anghel Saligny"

Cenusareasa si Printul, Esmeralda si Zorro, Romeo si Julieta si Elena si Paris din Troia si-au dat intalnire, vineri seara, in Club "Insomnia", fosta discoteca "Milennium". Toate aceste personaje au facut parte din povestea numita Balul Bobocilor de la Grupul Scolar "Anghel Saligny". Patru perechi desprinse, parca, din file de poveste s-au intrecut, in competitie, pentru titlu de Regele si Regina Balului si Miss si Mister Boboc. Pentru a pune mina pe cele mai rivnite titluri ale balului, concurentii au avut de parcus sapte probe. Mai intii s-au prezentat, apoi au raspuns sau nu la intrebarile surpriza, au spart baloane, au cintat cum au stiut mai bine, au sarit in saci si au dansat. La ultima proba - proba surpriza, boboceii au avut de gustat, pe rind, cite o bomboana diferita. Pentru a cistiga puncte la aceasta proba, personajele de poveste aveau de ghicit aroma bomboanei, pe care tocmai ce o savurasera. Din pacate, papilele gustative i-au tradat pe fiecare in parte! Dupa toate acestea, juriul a deliberat, iar titlul de Rege si Regina a Balului a revenit lui Silviu Mustata, alias Paris, respectiv Andreea Dosoftei, alias Elena. Esmeralda, adica Valentina Veronica Fanaru, a obtinut coronita pentru Miss Boboc, iar Zorro, Mihai Luca, pentru Mister Boboc. Titlul Miss Fotogenica a fost adjudecat de Julieta. La finele concursului, atit cistigatorii cit si ceilalti participanti au fost rasplatiti cu multe premii si chiar si cu doua DVD playere si doua sisteme homecinema. Acestea au fost oferite de Marian Dragomir, consilier municipal si Viorel Balcan, director SC "Drumuri si Poduri". Cum de la eveniment nu a lipsit nici primarul Brailei, Aurel Gabriel Simionescu, concurentii s-au putut bucura de citeva cadouri si din partea acestuia.
Dupa ce titlurile serii au fost adjudecate, nu a trecut mult timp, iar invitatul special al Grupului Scolar "Anghel Saligny", Matteo, si-a facut aparitia. Acesta a incins atmosfera printre liceeni, cintind si dansind impreuna cu acestia.
De buna organizare a Balului Bobocilor de la "Saligny" s-au ocupat, in cele mai mici detalii, profesoarele Georgiana Troia si Lidia Buzatu, sprijinite de conducerea unitatii de invatamint, prof. Petruta Simionescu.
Sponsorii evenimentului au fost Primaria Municipiului Braila, "High - Life Management & Events Rivasconstruct", "Tancrad", "Ginvest", "Draff", "Phoenix", "Serv", "Elias", "Eleny", salonul de infrumusetare "Carmen" si "Infinity".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii