Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Matache si Ciocan, medaliati cu aur la nationalele de poliatlon pentru copii

La editia din acest an a Campionatului National de poliatlon, bilantul medaliilor obtinute de reprezentantii Liceului cu Program Sportiv a fost unul excelent.
Inotatorii braileni au obtinut 12 locuri intii, 7 locuri doi si 2 locuri trei.
Duminica, in reuniunea de dimineata, Monica Matache s-a clasat pe primul loc in proba de 50 m fluture, pozitie ocupata si de Octavian Ciocan, la acelasi stil, pe aceeasi distanta, in competitia baietilor.
La stilul fluture, pe distanta de 50 m, inotatorii LPS-ului, Razvan Calu, Alexandra Iancu si Iulian Ionescu, s-au clasat pe pozitia a doua. Pe treapta a treia a podiumului s-a clasat stafeta 4 x 100 m liber fete 12 ani, in componenta Cojocaru, Dinu, Sloata, Iancu.
In reuniunea de dupa-amiaza, ultima a competitiei de la Pitesti, Alexandra Iancu si Octavian Ciocan au obtinut locul intii la 200 m mixt. Stafetele 4 x 50 m liber fete 12 ani, in componenta Cojocaru, Dinu, Sloata, Iancu, si cea similara a baietilor de 13 ani, formata din Catalin Carsote, Iulian Stoian, Stefan Ciobanu si Bogdan Constantinescu, a ocupat locul al treilea.
Cu cinci locuri intii din tot atitea probe disputate, Monica Matache a cucerit primul sau titlu de campioana nationala la poliatlon, un frumos cadou pe care sportiva si l-a oferit cu o saptamina inaintea zilei sale de nastere.
Octavian Ciocan a reusit sa-si pastreze titlul national cucerit anul trecut, insa doar doua puncte au despartit-o pe Alexandra Iancu de aceeasi performanta, inotatoarea braileana obtinind la editia din acest an doar medalia de argint.
Cei trei sportivi medaliati sint elevi ai antrenoarei Marinela Gogoasa, care la finalul competitiei declara: "Rezultatele obtinute sint excelente dupa parerea mea. A fost o competitie foarte solicitanta, fiecare copil trebuind sa concureze in cinci probe in doar trei zile. Obiectivele noastre au fost indeplinite, fapt ce demonstreaza ca din urma vine o noua generatie valoroasa de inotatori".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii