Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Masuri de securitate sporite in Pakistan, ca urmare a atentatului din Siria

Masurile de securitate au fost sporite in Pakistan in apropierea misiunilor diplomatice americane precum si a altor reprezentante occidentale ca urmare a atacului comis, marti dimimneata, asupra ambasadei Statelor Unite din Siria, au declarat responsabili de la Islamabad, citati de AFP.
"Sintem in stare de alerta, dispozitivele noastre de securitate" sint mobilizate, a declarat seful Departamentului de protectie diplomatica de la Islamabad, Tariq Yasin.
Zona din capitala pakistaneza in care se afla majoritatea ambasadelor a fost deja plasata in stare de alerta maxima ca urmare a comemorarii, luni, a cinci ani de la atacurile comise in Statele Unite la 11 septembrie 2001.
La Karachi, oras important din sudul Pakistanului, afectat de violente, dispozitivele de securitate au fost de asemenea consolidate, au declarat responsabili locali.
"Serviciile de securitate fusesera deja plasate in stare de alerta in apropierea consulatului american (din Karachi) si a altor obiective occidentale cum ar fi restaurantele de tip fast-food", a explicat Ghulam Mohammad Mohtaram, secretar in cadrul Ministerului de Interne din Guvernul provinciei Sind, a carei capitala se afla la Karachi. "Ridicam nivelurile de securitate in urma incidentului de la Damasc", a adaugat responsabilul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii