Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Masterpiece, trupa tribut Metallica, va concerta în Bucureşti

• evenimentul va avea loc pe 12 octombrie, de la ora 22:30, pe scena Hard Rock Cafe din capitală • Masterpiece este singura formaţie tribut a legendarului grup Metallica, din România

 

Singura trupă tribut Metallica din România, Masterpiece, va susţine un concert extraordinar în Bucureşti. Show-ul este programat vineri, 12 octombrie, de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe. Grupul este considerat unul dintre cele mai bune tributuri Metallica, susţin organizatorii.

“Trupa Masterpiece este prima şi singura formaţie tribut Metallica din România. Trupa este alcătuită din membri cu o vastă experienţă muzicală, fiecare cântând şi în diferite trupe consacrate din ţară (Altar, Voices of Silence, Vespera, Scars of a Story, Hungry 4 Heaven, Sinfold etc). Încă de la început s-a bucurat de succese obţinute în concerte şi festivaluri atât în România cât şi în străinătate. Azi Masterpiece este în continuă urcare promiţând fanilor trupei Metallica şi nu numai, show-uri de înalt nivel profesional”, se arată în cadrul unui comunicat emis de organizatori.

Trupa Masterpiece este formată din umătorii membri: Andy Ghost (voce), Szabi (chitară), Dorian (chitară/voce adiţională), Lo (chitară bas), Gabi (tobe).

Cei interesaţi trebuie să ştie că bilete la eveniment se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3) , Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi în Staţiile de Plata SelfPay din toată ţara.

Acestea sunt de mai multe categorii şi au următoarele preţuri: VIP - 50 de lei, cu loc la masă în faţa scenei (doar 80 de locuri); Acces General - 39 de lei, cu loc la masă în sală; Fără loc - 39 de lei. Online pe www.iabilet.ro, se poate plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

“Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţa live”, se mai arată în comunicatul emis de organizatori.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

 
Categorie articol: 

Comentarii