Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Masinile au invadat Palatul Administrativ

Ieri, pe platforma din fata Palatului Administrativ din Piata
Independentei, a fost inaugurat "Auto Pro", cea de-a doua sectiune a manifestarii promotionale "Novex 2007", organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Braila, in colaborare cu
Primaria Municipiului, in perioada 29 iunie - 2 iulie.
La editia din acest an sint prezente 27 de firme, care isi expun produsele pe o suprafata ce insumeaza peste 3.000 de metri patrati. Manifestarea promotionala are ca tematica automobile, vehicule comerciale, componente si piese de schimb pentru autovehicule, ambarcatiuni si articole sportive.
"Auto pro" este visul oricarui iubitor de cai putere. De la an, la an, numarul firmelor participante a crescut, insa, mult mai important, prin varietatea si spectaculozitatea exponatelor, a crescut gradul de atractivitate al expozitiei.
Piata Independentei a fost "cucerita" in intregime de catre dealer-ii zonali ai majoritatii brandurilor auto prezente pe piata romaneasca:
Opel, Chevrolet, Ford, Volkswagen, Peugeot, Hyunday, Toyota, Seat, Kia, Skoda, Martin Motors, Honda, Dacia, Nissan, Renault, Fiat, Alfa Romeo, Ssang Yong.
Modele mai ieftine, limuzine, decapotabile, roadstere, culori vii si culori reci... O adevarata mare de masini, linga care "plutesc" citeva ambarcatiuni de vis, tureaza motoarele citiva samurai japonezi,
si se plimba agale cam doua duzini de june animatoare.
Nu lipsesc din peisaj ATV-urile si motoscuterele.
Din pacate, spatiul de expunere este insuficient. Exponatele sint prea apropiate unele de altele si nu pot fi admirate in toata splendoarea lor.
Lucru remarcat, de altfel, de presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, in alocutiunea rostita cu prilejul inaugurarii expozitiei. "Cred ca trebuie sa ne gindim la o alta locatie pentru astfel de manifestari promotionale, pentru ca spatiul se dovedeste a fi insuficient. Se impune contruirea unui pavilion expozitional", a subliniat seful CJ.
"Auto pro" este deschis publicului vizitator, zilnic, intre orele 10.00 - 18.00, pe intreaga durata a expozitiei.
Categorie articol: 

Comentarii