Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Masina a Politiei Rutiere, tamponata de un clujean

Pentru ca nu a acordat prioritate, un clujean aflat la volanul unui autoturism "Opel" a avut ghinionul de a intra in coliziune chiar cu o masina "Dacia Logan" a Politiei Rutiere. Incidentul s-a produs ieri, in jurul orei 14.30, la intersectia B-dului Independentei cu strada 1 Decembrie 1918. In urma impactului masina Politiei, in care se aflau doi agenti, a fost avariata in partea din fata, din fericire soferul si pasagerul din dreapta nu au fost raniti. In autoturismul "Opel", aflat in tranzit prin muncipiul Braila, erau mai multe persoane, printre care si copii, dar toti au scapat nevatamati, fiind totusi socati din cauza impactului.
"Eu veneam de pe bulevard, nu am avut viteza, era in fata mea un Logan, a semnalizat sa faca stinga, eu m-am dat pe partea cealalta sa trec. Cind am ajuns pe marcaj, l-am vazut pe el, am frinat cit am putut, o jumatate de metru, m-am trezit cu el in fata. Dupa aia nu am mai vazut nimic, s-a deschis airbag-ul. Bine ca nu am avut viteza. El a avut tendinta de a opri dar pina la urma a trecut", ne-a declarat politistul aflat la volanul autoturismului Logan.
La fata locului s-au adunat o multime de oameni, printre care erau si locatari din zona. Acestia povesteau ca in intersectia respectiva s-au produs foarte multe accidente din cauza neacordarii de prioritate si il scoteau nevinovat pe soferul aflat la volan pe motiv ca era din Cluj si nu cunostea orasul.
Subinspectorul Doru Stancuna, din cadrul Serviciului de Politie Rutiera, a precizat ca soferul a ramas fara permis de conducere.
"Conducatorul autoturismului marca “Opel” nu a acordat prioritate echipajului de Politie, care circula cu masina pe drum prioritar, tamponindu-se cu acesta. In urma tamponarii au rezultat doar pagube materiale. Am intocmit proces verbal de tamponare, iar soferului i se va retine permisul de conducere pentru o perioada de 60 de zile", ne-a declarat subinspector Doru Stancuna.
Categorie articol: 

Comentarii