Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Masina infipta perpendicular, in sant

A ramas cu masina infipta perpendicular in sant. Un brailean care s-a angajat intr-o depasire neregulamentara a fost lovit de un autotren, care l-a proiectat direct intr-un sant de pe marginea drumului. Din fericire, nici unul dintre soferi nu a fost ranit. Conducatorii auto care au trecut prin zona s-au minunat de modul in care s-a putut rasturna masina lovita.
Autoturismului Dacia circula azi-dimineata, in jurul orei 6.00, pe soseaua de centura a Brailei, iar soferul a oprit la o statie de carburanti, sa alimenteze. La iesirea din statie, el s-a grabit si a intrat in fata unui autotren care circula regulamentar, insa manevra nu i-a iesit si a fost lovit violent. Soferul autoturismului a pierdut controlul volanului, a derapat si a intrat direct intr-un sant de pe marginea soselei.
"Era o masina pe partea dreapta, care i-a blocat vizibilitatea, el a iesit chiar in fata noastra, de la statia de carburanti, era linie continua, a trecut, s-a bagat, a facut dreapta mult, dreapta mult, pina aici, in partea asta, unde a cazut in sant", a declarat un martor.
"Am mai va
zut sa-ti intre un ciine in fata, sa te trezesti cu o caruta, dar chiar asa, sa ajungi infipt in sant, n-am mai vazut, Doamne iarta-ma!", a declarat un altul.
"Conducatorul autoturismului Dacia s-a angajat in efectuarea depasirii neregulamentare a unui autotren si fiind acrosat de acesta, pierde controlul volanului, depaseste partea carosabila si este ricosat intr-un sant de pe marginea drumului european 87. Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a explicat subinsp. Cosmin Serbanescu, din cadrul Politiei Rutiere.
Politistii continua cercetarile, pentru stabilirea exacta a imprejurarilor in care s-a produs accidentul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii