Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Masina directorului DAPT a fost vandalizata de necunoscuti

Avertisment costisitor pentru directorul Directiei Administratiei Pietelor si Tirgurilor: Simona Draghincescu si-a gasit ieri dimineata autoturismul "Volkswagen Bora" cu pneurile facute sita si cu o "urare" obscena zgiriata pe portierele din partea stinga.
Ieri, dimineata, cind a coborit sa-si ia masina, pentru a pleca spre serviciu, directoarea a constatat cu stupoare ca toate rotile erau pe janta. Mai mult, indivizii care i-au intepat de 15 ori cauciucurile au scris cu sisul pe tabla portierelor o injuratura; fiindca nu i-a dus mintea, au incurcat literele si au fost nevoiti sa mai scrijeleasca o data, scriind tot gresit.
Interesant, din zecile de masini parcate pe Bulevardul Independentei, singura "operata" a fost cea a directorului Administratiei Pietelor, fapt ce conduce la concluzia ca incidentul nu este intimplator si ca autorii au lucrat la comanda, pentru a plati o polita sau a da un avertisment proprietarului autoturismului.
Intrebata de reporterii nostri cine i-ar putea purta pica, astfel incit sa-i vandalizeze autoturismul, Simona Draghincescu ne-a declarat:
"De la numirea mea in aceasta functie (1 septembrie 2004 -n.n) am avut discutii cu diversi pe diverse teme, dar niciodata nu s-a ajuns atit de departe. Sint consternata, dar acest avertisment nu ma va determina sa ma dau batuta. Nu renunt la principiile mele, nici la felul meu de a fi, pentru ca din punctul meu de vedere nimeni nu e mai presus de lege". Intrebata daca are oarece banuieli si daca in ultima perioada, prin ceea ce a intreprins, a deranjat pe cineva, Draghincescu a recunoscut ca a avut discutii in contradictoriu cu seful unei institutii importante din Braila, dar a refuzat sa ofere mai multe detalii. "Ramine ca Politia sa descopere cine sint autorii si cine se afla in spatele incidentului. Daca vor mai exista asemenea incercari de intimidare, voi solicita autorizatie de port-arma si imi voi cumpara un pistol, ca sa ma pot apara".
Politistii au intocmit dosar de cercetare penala si au declansat investigatiile, pentru identificarea vandalului nescolit si, eventual, pentru a ajunge la creierul care a pus la cale totul. Cert este ca pagubele se ridica la suma de 50 milioane lei vechi. Interesant este si faptul ca Simona Draghincescu a mai fost victima unei incercari de intimidare, dar nu atit de distructiva. Mai exact, in anul 1998, cind a fost numita director la "Sincar", o unitate in jurul careia la vremea aceea roiau interesele, si-a gasit de asemenea autoturismul cu pneurile taiate. Vom reveni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii