Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Masina de gunoi arsa pe traseu

O autospeciala de colectare si transport deseuri, apartinind firmei de salubritate RER Braila, s-a facut scrum, ieri, in timp ce se intorcea de la Depozitul Ecologic de linga Muchea. Masina se afla pe Sos. Focsani si abia intrase in municipiu, cind soferul a observat ca iese fum pe linga schimbatorul de viteze. "Totul era in regula, motorul mergea cum trebuie dar, deodata, am simtit miros de fum. Am vazut ca fumega pe linga maneta iar cind m-am dat jos si am rabatat cabina a rabufnit flacara. N-am mai avut ce sa-i fac, m-am dat la o parte, sa nu faca explozie", ne-a spus Dragomir Alionte, soferul autospecialei.
Incidentul s-a petrecut in jurul orei 13.00, in apropierea bisericii "Sf. Filofteia", din cartierul Chercea. Pompierii Detasamentului 1 Braila au reusit sa lichideze complet incendiul in mai putin de 30 de minute. Cabina a ars complet si odata cu ea au ars si bunurile conducatorului auto: haine, o suma de bani si actele personale.
Pompierii au stabilit ca focul a fost provocat de un scurtcircuit la instalatia electrica a autovehiculului. Conducerea firmei de salubritate RER ne-a informat ca masina tocmai trecuse printr-o revizie si ca nu se depistasera probleme la sistemul electric. "Nu-mi explic ce s-a intimplat, totul parea in regula cu masina asta. Probabil ca, azi noapte, o fi intrat vreun sobolan la motor si a ros firele electrice, ca au mai fost cazuri de-astea", ne-a spus George Nedelcu, directorul RER. Potrivit acestuia, autospeciala - un MAN, productie 1995 - nu avea asigurare CASCO. "O sa o reparam, cu piesele de schimb pe care le avem, dar o sa dureze cel putin doua saptamini", ne-a declarat Nedelcu, dind asigurari ca lipsa acestei masini nu va afecta ritmul de colectare a deseurilor, in sectoarele administrate de RER. a asta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii