Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mascaţii au dat năvală în discoteci şi baruri. Peste 400 de persoane legitimate

fiind week-end, poliţiştii au mers în locurile de distracţie pentru a-i linişti pe petrecăreţii care, din cauza alcoolului consumat, s-au apucat să facă scandal • din cele 410 persoane legitimate, aproape 150 au fost controlate corporal • de controale nu au scăpat nici şoferii aflaţi în trafic

 

Două zile de foc în discoteci, baruri şi pe şosele. Mascaţii au fost cu ochii pe indivizii puşi pe scandal, peste 400 de persoane fiind legitimate. Şoferii aflaţi pe şosele au fost şi ei luaţi la întrebări.

Raziile de amploare s-au desfăşurat în zilele de 28  şi 29 iulie. Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona unităţilor cu profil discotecă, club, cafe-bar, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 72  societăţi comerciale, legitimate 410  persoane, dintre care 144 controlate corporal sumar, şi oprite în trafic 272  autovehicule. Au fost constatate 88 contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 30.450 lei.

Amenzile au fost încasate de conducătorii auto obişnuiţi să circule după propriile legi şi de indivizii puşi pe răfuială. Potrivit poliţiştilor, dintre amenzile aplicate, 63 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar  22 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Ca măsuri complementare, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării două permise de conducere şi au retras patru certificate de înmatriculare.
Categorie articol: 

Comentarii