Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marius Terzea a renunţat la terenul obţinut pe Legea 15 de la Primărie

• fostul lider al organizaţiei judeţene a partidului Forţa Civică a lui Mihai Răzvan Ungureanu, brăileanul Marius Terzea a decis să abandoneze construcţia casei începute pe terenul obţinut de la Primărie, în baza Legii 15/2003 • consilierii municipali au aprobat cererea acestuia în cadrul ultimei şedinţe ordinare a CLM din 2019 • acesta a decis, alături de soţia sa, să vândă fundaţia casei pe care o începuse, către o altă familie • Terzea a anunţat că a rupt legătura cu lumea politică

 

Cunoscut ca preşedinte al organizaţiei judeţene a fostului partid al lui Mihai Răzvan Ungureanu, Marius Terzea, a revenit recent în atenţia publică. Însă nu pentru activitatea politică prestată, ci pentru că a decis să renunţe la a-şi mai construi o casă pe terenul acordat de municipalitate în baza Legii 15/2003, privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală. Mai exact, consilierii municipali au aprobat, printre altele, în cadrul ultimei şedinţe ordinare a CLM Brăila din 2019, un proiect de hotărâre prin care au acceptat cererea lui Terzea de a renunţa la respectivul teren, situat pe Strada Petre Ciucă nr. 9, în suprafaţă de 259,33 mp.  Trebuie precizat că acesta a primit iniţial terenul în baza unei hotărâri de CLM din 25 noiembrie 2015, însă aşa cum se precizează în proiectul de hotărâre aprobat în decembrie, în anul 2019 Marius Terzea, alături de soţia sa Mihaela, au ales să vândă construcţia aflată în stadiu de fundaţie către o altă familie.

Contactat de redactorii “Obiectiv - Vocea Brăilei”, Terzea a evitat să ofere mai multe detalii privind motivele din spatele deciziei de a renunţa la construcţia locuinţei şi de a vinde fundaţia casei deja ridicate. Acesta a precizat cu această ocazie că momentan a renunţat complet la politică şi a punctat că nu mai are adeziune la niciun partid.

Marius Terzea a activat ca preşedinte al partidului Forţa Civică Brăila începând cu 2012 şi ulterior a ajuns conjunctural în diferite alianţe politice naţionale sau locale precum Alianţa România Dreaptă, Alianţa Creştin Liberală, Alianţa pentru Viitorul Brăilei. În 2014 partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu a fuzionat cu Partidul Democrat Liberal, care în acelaşi an a fuzionat, la rândul său, prin absorbţie, cu Partidul Naţional Liberal. Terzea a candidat în 2012 la Alegerile Parlamentare pentru un post de deputat în Colegiul 5 şi în 2014 pentru unul de europarlamentar.
Categorie articol: 

Comentarii