Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marius Munteanu si Pascu sint remarcatii lui Ionel Iuga in amicalul de la Berca

Desi marea majoritate a fotbalistilor a intrat in vacanta, Ionel Iuga continua sa-i tina in priza pe jucatorii de la care asteapta un salt spre echipa de seniori. Antrenorul principal al CF Braila s-a deplasat in cursul saptaminii trecute, impreuna cu echipa a doua, la Berca pentru un meci de verificare cu Petrolul, formatie care in acest an incearca sa revina in Liga a III-a.
Iuga a inceput partida intr-o formula in care au intrat cei mai buni jucatori din Centrul de copii si juniori, citiva jucatori de la Petrolul Ianca si unul de la Avintul Ciresu: Botas - Bosoi, Zagan, Hristian, E. Coman - Rosu, Perca, Moldoveanu, M. Munteanu, Pascu - Lupu.
Cu o echipa la fel de tinara, gazdele au jucat mult mai bine in prima repriza si au condus cu 2-0 la pauza.
In partea a doua initiativa a trecut de partea oaspetilor care au marcat de doua ori, prin Costel Rosu si astfel partida s-a incheiat la egalitate, 2-2.
"Am incercat sa ma edific asupra potentialului unor jucatori care ar putea face pasul spre echipa mare si deocamdata il pot remarca pe fundasul central Pascu, pentru jocul din repriza a doua si pe Marius Munteanu, singurul care de fapt mi-a confirmat pe deplin asteptarile, prin travaliu si pasele decisive pe care le-a dat.
Vor mai urma inca doua actiuni saptamina viitoare", a declarat antrenorul Ionel Iuga.
Aceeasi echipa CF Braila II, la care este posibil sa apara si alti jucatori de perspectiva din judet, va intilni joi, 7 decembrie, de la ora 11.00, pe stadionul Progresul, pe Politehnica Galati, iar simbata, de la aceeasi ora, pe terenul Chimia din statiunea Lacu Sarat, pe Steaua Braila, echipa care a incheiat turul pe locul al cincilea, in prima serie a Campionatului judetean de fotbal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii