Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marius Marchidanu arbitrează astăzi în Cupa României

Îndrumat pe plan local de preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, Laurenţiu Vărgatu, tânărul arbitru brăilean, a mai urmat două cursuri intensive la Piteşti, iar în plan profesional se poate mândri că a fost delegat în returul campionatului trecut la un meci de Liga a II-a, Petrolul Ploieşti - Dunărea Giurgiu.
Marius Marchidanu se află astăzi în faţa unei noi realizări, el a fost desemnat ca arbitru asisitent la un meci din Cupa României, în care se întâlnesc o echipă de Liga I, Astra Ploieşti şi una din grupul fruntaş al seriei Est, a Ligii a II-a, Farul Constanţa.
"Este o realizare importantă atât pentru Marchidanu, care încă nu a împlinit 22 de ani cât şi pentru Comisia de arbitri brăileană ca acest tânăr arbitru să fie delegat să arbitreze la un asemenea nivel. Întotdeauna i-am sprijinit şi o să-i sprijin pe toţi arbitrii tineri care vor munci şi vor da dovadă de seriozitate, să ajungă în plutonul fruntaş al arbitrajului românesc", a declarat Laurenţiu Vărgatu.
Tot în această etapă a competiţiei, un alt arbitru brăilean, Ionel Ivan, este rezervă la partida dintre Oţelul Galaţi şi Unirea Alba Iulia.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii