Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marion Cotillard, ameninţată cu moartea. O femeie din New York a vrut să joace "ruleta rusească" cu actriţa franceză

Terri Yuan a trimis e-mail-uri şi înregistrări video pe adresa online a unuia dintre fan cluburile actriţei franceze, iar într-unul dintre aceste mesaje a spus că o va ucide pe Marion Cotillard. Totodată, în alt mesaj, ea vorbeşte, incoerent, despre faptul că vrea să joace "ruleta rusească" cu Cotillard, informează hollywoodreporter.com.
"Vina şi tristeţea, pe care le simt acum, nu le voi mai simţi după ce se va întâmpla", spune Yuan într-o înregistrare video. "După ce se va întâmpla, nu voi mai avea niciun fel de regrete. Se pare că aşa trebuie să te simţi când eşti un asasin, un ucigaş", a adăugat ea. Yuan a spus, totodată, că este la curent cu programul de călătorie al actriţei franceze.
Teresa Yuan a fost arestată, iar apoi eliberată, vineri, contra unei cauţiuni de 50.000 de dolari. Judecătorii i-au ordonat să stea departe de Marion Cotillard şi i-au interzis să folosească internetul în afara locuinţei sale. Toate activităţile ei online vor fi monitorizate.
Punct de plecare în cariera ei internaţională, remarcabila interpretare a artistei franceze Marion Cotillard din filmul "La vie en rose/ La Môme" a fost salutată printr-o ploaie de recompense, inclusiv premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Marion Cotillard s-a aflat pe afişul a două filme cu mare succes de casă în 2010 - "Începutul/ Inception" de Christopher Nolan şi "Les Petits mouchoirs" de Guillaume Canet. Cel mai recent lungmetraj în care a jucat Marion Cotillard este "Midnight in Paris", de Woody Allen, care a deschis, pe 11 mai, ediţia din acest an a Festivalului de la Cannes.
Actriţa franceză a fost distribuită şi în următorul film din seria "Batman", intitulat "The Dark Knight Rises", regizat de Christopher Nolan.
Categorie articol: 

Comentarii