Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marioara Nistor, președintele UNPR Brăila pentru următorii 4 ani

* aceasta și-a reluat fotoliul de președinte al organizației județene, fiind aleasă în unanimitate, cu 231 voturi ”pentru”, în cadrul Conferinței Județene a partidului * la eveniment au participat și lideri ai partidului de la București, printre care și președintele Ion Răducanu

 

 

Unioniștii brăileni s-au adunat, astăzi, cu mic cu mare, la Regal Events Ballroom pentru a participa la Conferința Județeană a partidului și a-și alege noua conducere.  Cu această ocazie, fostul deputat de Brăila, Marioara Nistor, a fost aleasă în unanimitate, cu 231 voturi ”pentru”, președintele organizației județene, odată cu noul Birou Politic al UNPR Brăila. La eveniment a participat Ion Răducanu, șeful UNPR la nivel național, dar și alți membrii din conducerea partidului, precum vicepreședinții Luminița Adam, Eugen Chebac sau secretarul general Nuțu Fota și nu numai. Potrivit liderului de la Centru, tot cu această ocazie a venit la Brăila și fostul ministru al Apărării, Gabriel Oprea, însă UNPR-istul a evitat complet întâlnirile cu presa și s-a limitat doar la cele cu membrii de partid.

După alegeri, liderii UNPR, alături de Nistor au susținut o conferință de presă în care au prezentat situația juridică a partidului după renunțarea la fuziunea cu PMP. Aceștia au în prezent 3 procese pe rol și speră ca anul viitor să reușească anularea completă a fuziunii cu popularii.
Categorie articol: 

Comentarii