Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mariana Nicolesco si Berti Barbera, intr-un un concert caritabil

Mariana Nicolesco, Berti Barbera, Tudor Gheorghe si Nicolae Licaret cinta intr-un spectacol caritabil, ce va avea loc la Sala Mare a Ateneului Roman, pe 25 ianuarie, informeaza organizatorii, Asociatia Partenerilor Diplomatilor Romani.
Participarea artistilor la spectacol este pro bono, astfel incit toate fondurile sa fie directionate catre incurajarea tinerilor muzicieni talentati.
Spectacolul va fi prezentat de actorul George Ivascu si este regizat de Alice Barb.
Asociatia Partenerilor Diplomatilor Romani, infiintata in februarie 2007, este o organizatie non profit, afiliata Ministerului Afacerilor Externe si membra a organizatiei cu acelasi caracter din tarile membre UE, European Union Foreign Affairs Spouses Association - avind ca scop principal evidentierea potentialului membrilor de familie in reprezentarea diplomatica externa si gestionarea dificultatilor sociale si personale create de specificul mobil al profesiei. De asemenea, asociatia este si ramine implicata in actiuni caritabile, in sprijinul promovarii in strainatate a copiiilor si tinerilor supradotati ai Romaniei.
Prin invitatiile trimise corpului diplomatic strain acreditat la Bucuresti si participarea acestuia, evenimentul se poate inscrie si in limitele efortului asociatiei de promovare externa a valorilor culturale romanesti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii