Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marian Vanghelie nu pleacă din PSD nici dacă este dat afară

"Nu plec din PSD indiferent ce se va întâmpla, de 25 de ani lucrez în diverse colective şi pot să spun că PSD Bucureşti e cel mai frumos colectiv în care am activat, e cea mai frumoasă echipă pe care am avut-o. Nu ne pot păcăli unii sau alţii, noi vorbim la telefon, ne-am şi întâlnit, discutăm, iar oamenii ştiu că sunt om de cuvânt şi nu-i voi părăsi", a spus Vanghelie, întrebat dacă intenţionează să se alăture unei alte formaţiuni politice la viitoarele alegeri dacă nu va mai putea candida din partea PSD.
"Nu plec din PSD nici dacă sunt dat afară, nu plec niciodată din partid", a subliniat fostul preşedinte al organizaţiei de Bucureşti. În ceea ce priveşte organizarea alegerilor interne pentru conducerea filialei, Vanghelie a menţionat că nu are vreo preferinţă dacă acestea să fie organizate înainte sau după alegerile locale.
"Fie unii vor să destabilizeze PSD Bucureşti, pentru că e cea mai puternică organizaţie din ţară, fie ei cred că reuşesc să-mi cauzeze mie unele dificultăţi", a mai comentat Vanghelie informaţiile apărute recent în presă potrivit cărora ar vrea să plece din PSD la PIN sau să candideze ca independent pentru Primăria Capitalei.
Categorie articol: 

Comentarii