Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marian Neta este, oficial, vicepreşedinte la HC Dunărea

“Îmi doresc din tot sufletul să ajut handbalul brăilean să revină pe poziţii fruntaşe în România”, a declarat profesorul Marian Neta

 

De luni, 17 decembrie, profesorul Marian Neta, consilier municipal, este oficial vicepreşedinte al clubului HC Dunărea care activează în Liga Florilor. Acesta se va ocupa numai de latura sportivă şi va face echipă cu antrenorul Aurelian Roşca şi cu directorul sportiv Sorinel Meca, obiectivul primordial al acestora fiind acela de a readuce echipa brăileană în elita handbalului românesc.

“Este o nouă provocare pentru mine şi îmi doresc din tot sufletul să ajut handbalul brăilean să revină pe poziţii fruntaşe în România. Prin cunoştinţele mele manageriale şi printr-o colaborare strânsă cu antrenorul Aurelian Roşca şi cu Sorinel Meca sper să redevenim, cât mai repede, o forţă pe prima scenă a handbalului românesc”, ne-a declarat profesorul Marian Neta.

Noul vicepreşedinte de la HC Dunărea are în spate o experienţă bogată ca manager, după ce a fost director al Liceului Teoretic “Panait Cerna”. Este cunoscut şi pentru activitatea sa ca director al CF Brăila şi Director al Clubului Sportiv Municipal Brăila.

Ca studii post universitare, Marian Neta este absolvent al SNSPA (2006-2007), cu masterat în administraţie publică.

 
Categorie articol: 

Comentarii