Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marian Coman, la singurul târg de carte SF şi Fantasy din România

Scriitorul brăilean Marian Coman va participa în acest weekend la cea de-a V-a ediţie a singurului târg de carte SF şi Fantasy din România, Final Frontier. Evenimentul va avea loc în intervalul 2 - 3 aprilie, în Connect Hub (B-dul Dacia, nr 99, la Piaţa Spaniei) din Bucureşti şi se va derula în ambele zile de la ora 11:00 la 19:00. Astfel, pentru un weekend, acest loc se va transforma într-un tărâm magic, o capitală a iubitorilor de SF şi Fantasy din toată ţara şi nu numai. Participanţii la eveniment vor avea parte de noutăţi editoriale ale nişei, ateliere creative, un program bogat de lansări de carte şi dezbateri, benzi desenate, board games, concursuri cu premii surpriză şi obiecte unicat fan art. Trebuie subliniat că sâmbătă, de la ora 14:00, fostul redactor-şef al cotidianului "Obiectiv - Vocea Brăilei", Marian Coman, îşi va prezenta un fragment din a doua parte a romanului fantasy horror - "Haiganu". De asemenea, după cum ne-a declarat, acesta va sta apoi de vorbă cu cititorii şi iubitorii literaturii fantasy, prezenţi la Final Frontier. "În cadrul evenimentului o să citesc în premieră un fragment din partea a doua a seriei «Haiganu», al cărui prim volum, «Fluviul Şoaptelor», a fost lansat anul trecut, în noiembrie", a afirmat scriitorul.

Noutăţi la ediţia a V-a a Final Frontier

Potrivit organizatorilor evenimentului, la această ediţie, participanţii vor putea cumpăra cu reducere de până la 50% volume SF şi Fantasy aduse de la edituri precum Nemira, Art - Paladin, Tritonic, Millennium Books, Crux, RAO, Hecate sau pot alege varianta în limba engleză a unor romane abia lansate, de la Books Express. Tot acolo vor găsi board games de la Red Goblin şi benzi desenate de la HAC!BD, The Walking Dead şi LEX Shop. Duminică, 3 aprilie, de la ora 12:00, cei de la Societatea Tolkien din România îi vor provoca pe amatorii de fantasy să îşi arate măiestria în Middle Earth Quest sau la The Lord of the Rings: The Return of the King Deck - Building Game. O altă noutate a acestei ediţii o constituie atelierele târgului, unde se va putea învăţa limba elfă, cum se creează benzi desenate, cum se pun bazele unui personaj "anime" sau cum se scrie o povestire SF. Pe lângă Marian Coman, cei prezenţi vor putea sta de vorbă şi cu alţi scriitori îndrăgiţi ai genului, precum: Michael Haulică, Marian Truţă, Dănuţ Ungureanu, Ioana Vişan, Oliviu Crâznic, Florin Pîtea şi mulţi alţii.
Cei interesaţi de târgul fantasy din weekend, de la Bucureşti, pot consulta site-ul Final Frontier.ro şi pot verifica Evenimentul creat pe Facebook pentru discuţii şi noutăţi.

 
Categorie articol: 

Comentarii