Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marian Coman îşi lansează romanul “Haiganu. Furia Oarbă” la Comic Con

• după lansarea din Bucureşti, urmează un turneu de promovare în toată ţara • la Brăila, cartea va fi prezentată joi, 11 mai, de la ora 18.00, în The Music Pub

 

Duminică, 7 mai, de la ora 13.00, în a treia zi a East European Comic Con, eveniment ce se desfăşoară în acest weekend la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti, se va lansa cel mai nou roman semnat de Marian Coman, a doua parte a seriei dark-fantasy de extracţie românească “Haiganu”.

Ilustrat de graficianul Andrei Moldovan şi apărut în condiţii grafice de excepţie la Editura HAC! BD, romanul “Haiganu. Furia Oarbă” duce mai departe povestea din primul volum al seriei, “Haiganu. Fluviul şoaptelor”, într-un univers fantastic ce-şi trage seva din mitologia traco-dacă şi din folclorul românesc. Cei care vor vizita standul SuperErou de la Comic Con vor avea ocazia să intre în posesia unui exemplar dintr-o ediţie specială a romanului limitată la doar 300 de exemplare, numerotate şi semnate de autor.

După lansarea de la Comic Con, Marian Coman pleacă într-un circuit de promovare în mai multe oraşe din ţară. La Brăila, prezentarea va avea loc joi, 11 mai, începând cu ora 18.00, la The Music Pub, str. Mihai Eminescu nr. 56. Alături de autor va fi prezent scriitorul şi criticul literar Adi George Secară.

Scriitor şi scenarist de benzi desenate, Marian Coman este laureatul mai multor premii naţionale dedicate literaturii F&SF şi al unui premiu al Convenţiei Europene de Science-Fiction. A scris volumele Nopţi albe, zile negre, Testamentul de ciocolată, Teoria flegmei. Apel la mitocănie, Fingers and other fantastic stories, Haiganu. Fluviul şoaptelor şi Haiganu. Furia Oarbă, iar povestirile sale au fost incluse în numeroase antologii. În prezent este unul dintre scenariştii revistei de benzi desenate HAC! 

 

Informaţii suplimentare

Despre Marian Coman: www.mariancoman.com

Despre Comic Con: www.comic-con.ro

Despre HAC!: www.harapalbcontinua.ro

Despre Haiganu. Fluviul şoaptelor: http://supererou.ro/p/haiganu-fluviul-soaptelor-2/

Despre Haiganu. Furia Oarbă: http://supererou.ro/p/haiganu-furia-oarba/
Categorie articol: 

Comentarii