Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marian Căpăţînă sare în «barca» Pro România

• consilierul judeţean, până nu demult independent, Marian Căpăţînă a anunţat, ieri, la finalul şedinţei ordinare a CJ Brăila, că a decis să se înscrie în Pro România, partid pe care îl va reprezenta de acum înainte • Căpăţînă a recunoscut că nu este doar o coincidenţă faptul că a decis să intre în partidul lui Victor Ponta la o zi după ce şi deputatul Mihai Tudose a făcut acest pas

 

Marian Căpăţînă a decis să renunţe la statutul de consilier judeţean independent şi să reprezinte Pro România, partidul lui Victor Ponta, în CJ Brăila. Acesta a făcut anunţul, ieri, la finalul şedinţei ordinare a Consiliului, transmiţându-le colegilor că începând cu următoarea întâlnire îl pot considera oficial reprezentant al Pro România.

“În primul rând, fac poltică de 7 ani. Am fost până acum consilier judeţean independent. Am constatat că în realizarea proiectelor pe care mi le-am propus poziţia de consilier judeţean independent întotdeauna mi-a creat dificultăţi în a ajunge cu proiectul la destinaţie. În atare condiţii, chiar dacă eu în decursul timpului tot ce am promis am realizat, am considerat că este normal şi firesc să intru într-o structură de partid şi împreună cu o echipă să lucrăm ceva mai intens la politica de dezvoltare a judeţului”, le-a declarat Căpăţînă redactorilor “Obiectiv - Vocea Brăilei”, după şedinţa ordinară a CJ Brăila.

Întrebat dacă are legătură intrarea sa în Pro România cu pasul făcut marţi de fostul premier, deputatul Mihai Tudose, Căpăţînă a recunoscut că mişcarea sa nu este o simplă coincidenţă.

“Într-adevăr, nu este nicio coincidenţă. Dar consider că un partid, aşa cum se doreşte a fi Pro România, partid de stânga, mie mi se potriveşte cel mai bine. Eu oricum am în vedere centru-stânga, deci cred că aici mă regăsesc cel mai bine”, a adăugat Căpăţînă.

Reamintim că Marian Căpăţînă se află la al doilea mandat în CJ Brăila după ce a candidat de două ori la rând la alegerile locale pentru un fotoliu de consilier judeţean independent. Chiar şi aşa, în mandatul actual acesta a semnat un protocol de colaborare cu PSD, precizând că din punctul său de vedere acesta a fost singurul mod prin care îşi putea duce la îndeplinire proiectele propuse în campania electorală.
Categorie articol: 

Comentarii