Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Maria Enache și Gabriela Bălan, medaliate la Cupa României la box

* pugilistele pregătite de antrenorul Cristian Bălan au cucerit medaliile de bronz

 

Medaliate la naționalele de anul trecut, pugilistele de la CSM Brăila, Maria Enache și Gabriela Bălan, sportive pregătite de antrenorul Cristian Bălan, au început bine sezonul competițional 2021. Ambele sportive au cucerit medalia de bronz, la junioare, la Cupa României la box, care a avut loc la Sibiu.

La categoria 48 kg, Maria Enache a învins-o la puncte, în primul meci pe Ana Maria Epure, de la CSM Delta Tulcea, iar în semifinale a fost învinsă de Mihaela Bădescu de la CS Caracal.

La categoria 54 kg, Gabriela Bălan a câștigat la puncte meciul cu Ioana Ivănoiu de la CSM Ploiești și a fost învinsă în penultimul act al competiției de Marinela Strinceanu de la CSM Giurgiu.

“A fost o verificare utilă înaintea Campionatului Național de box pentru junioare. Am vrut să vedem care mai sunt valorile din țară la această categorie de vârstă. Pentru naționale vom căuta să ne pregătim și să schimbăm bronzul într-un metal mai strălucitor. Competiția care s-a desfășurat săptămâna trecută la Sibiu a fost una cu un nivel valoric bun al meciurilor și cu multe participante, în jur de 195 de pugiliste, la toate categoriile de vârstă. La tineret și senioare, concurența a fost ceva mai scăzută dar la cadete și junioare au fost multe sportive la fiecare categorie de greutate”, ne-a declarat antrenorul Cristian Bălan.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii