Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marele maestru international Mihail Marin sustine un simultan la Braila

Simbata, 30 septembrie, de la ora 10.00, marele maestru international Mihail Marin va da un simultan de sah la care pot participa toti iubitorii acestui sport din Braila.
Multiplu campion national de sah pentru seniori, la individual si cu echipa, unul dintre cei mai valorosi sahisti ai acestei categorii valorice din Romania, sahistul bucurestean a avut rezultate foarte bune si in concursurile internationale. M. Marin este primul mare maestru international care sustine un simultan la Braila dupa 1989.
Concursul se va derula la Sala Polivalenta si este organizat de catre Directia pentru Sport a Judetului si CS Orizont 64, dar se bucura si de sprijinul substantial al deputatului Mihai Tudose, candidat maestru in sah, legitimat la Orizont 64.
Cei care vor sa participe la acest important eveniment sahist sint rugati sa se prezinte la Sala Polivalenta inca de la ora 9.00, cu piese si tabla de sah pentru inscriere. Sahistii vor primi la final diplome cu semnatura lui Mihail Marin.
"Ma bucur ca marele maestru international a acceptat invitatia sahistilor braileni de a sustine un simultan. Multumesc pe aceasta cale DSJ-ului si lui Mihai Tudose care ne-au sprijinit in organizarea acestui eveniment deosebit pentru miscarea sahista braileana", a declarat Ionel Balcan, vicepresedintele clubului Orizont 64.
Categorie articol: 

Comentarii