Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marea pasiune a lui Al Pacino

"Odată ce am început să practic meseria asta, m-am îndrăgostit de ideea de a face film", a mărturisit actorul într-un interviu. "Mereu mă simt ca un diletant când regizez, pentru că nu sunt unul dintre cei mai mari regizori din lume", a adăugat acesta, potrivit contactmusic.com.
Pacino, în vârstă de 71 de ani, a primit, săptămâna aceasta, premiul Jaeger LeCoultre Glory la Festivalul de Film de la Veneţia şi a vorbit cu presa, înainte de prezentarea în premieră a celui mai nou film al său, "Wilde Salome", o reinterpretare a controversatei opere a lui Oscar Wilde "Salome".
De altfel, Pacino s-a declarat un fan de o viaţă al lui Oscar Wilde. "Oscar Wilde a fost un mare scriitor, un geniu, dacă vreţi, care a murit prea devreme. ştim din scrierile sale că era un om cu o gândire foarte liberală şi un vizionar când vine vorba de evoluţia societăţii", a spus Al Pacino.
Laureat al unui premiu Oscar, în 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", şi nominalizat la alte şapte premii ale Academiei de film americane, Al Pacino a apărut în ultimii ani şi în "Crime justificate" (2008), alături de Robert de Niro, şi în "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13" (2007). În prezent, Al Pacino lucrează la filmul "Gotti: Three Generations", unde joacă alături de John Travolta.
Categorie articol: 

Comentarii