Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marea “fugăreală”. Un şofer a luat-o la goană când poliţiştii i-au făcut semn să oprească

în miez de noapte, poliţişti ai Biroului Ordine Publică l-au depistat în trafic pe un brăilean de 34 de ani care conducea un vehicul pe strada Râmnicu Sărat • acesta a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, care au pornit în urmărirea sa şi au reuşit să-l oprească pe strada Pandurilor • şoferul era băut

 

Pentru că se ştia cu “musca pe căciulă”, un şofer brăilean a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor şi a luat-o la fugă pe şosea. Numai că nu a reuşit să scape de echipajul care a pornit în urmărirea sa! S-a constatat că şoferul era sub influenţa alcoolului.

Potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, în noaptea de marţi spre miercuri, la ora 0.50, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat în trafic pe un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Râmnicu Sărat din municipiu. “Acesta a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, care au pornit în urmărirea sa şi au reuşit să-l oprească pe strada Pandurilor. În urma testării şoferului cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,79 mg/l”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Totodată, în ziua de 22 septembrie, la ora 11.20, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic pe un bărbat de 42 de ani din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada 1 Decembrie 1918. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,76 mg/l. Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările.
Categorie articol: 

Comentarii