Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Maraton voleibalistic în capitală pentru Sport Plus Brăila

• brăilencele au pierdut cu campioana en titre, CSM Bucureşti, dar au câştigat meciul cu CSŞ 2 Bucureşti •acţiunea din capitală a fost finanţată de către Consiliul Judeţean Brăila, în cadrul proiectului “Volei, pas către performanţă în sportul brăilean”

 

La finalul săptămânii trecute, ACS Sport Plus Brăila a participat la primul turneu al Campionatului Municipiului Bucureşti, competiţie care s-a desfăşurat la categoria speranţe, mai precis la nivelul volibalistelor cu vârste sub 14 ani. Primul joc a fost în compania campioanei naţionale en titre, CSM Bucureşti. “Nivelul experienţei sportive a fost clar de partea bucureştencelor, însă am avut şi noi calitate în anumite faze de joc, în care spectacolul a fost pe măsură. A fost o victorie în trei seturi pentru CSM, însă fetele noastre s-au întâlnit cu situaţii în care nu mai fuseseră puse până acum”, a explicat Costi Baciu, preşedintele clubului brăilean.

După numai o jumate de oră a urmat un al doilea meci, cel cu CSŞ 2 Bucureşti, gazda turneului. Sport Plus şi-a adjudecat primul set fără emoţii, însă le-a cedat pe următoarele două. Deşi CSŞ 2 avusese pauză între jocuri, formaţia mai proaspătă în joc a fost cea brăileană. După un set 4 câştigat în mod categoric de echipa brăileană a urmat setul decisiv. În ultimul act al acestui meci, voleibalistele de la Sport Plus au revenit de la 1-5, 11-13, 13-14, s-au impus cu 16-14 şi au câştigat partida cu 3-2.

Au fost patru ore de joc, timp efectiv, foarte mult pentru orice sportiv, darămite pentru copii. Nivelul pregătirii noastre, toate cantonamentele din această vară, au contat enorm. S-a văzut acest lucru în capacitatea de efort dar şi în jocul tactic din teren. Încă nu avem constanţă în exprimare, dar câştigăm în omogenitate de la o etapă la alta. Avem baze solide de dezvoltare şi linişte pentru a merge către performanţă”, a mai spus Costi Baciu.

Acţiunea din capitală a fost finanţată de către Consiliul Judeţean Brăila, în cadrul proiectului “Volei, pas către performanţă în sportul brăilean” şi sprijinită de Timoserv SRL (Ronţăilă), sponsor în cadrul proiectului.

Lotul echipei brăilene: Daria Rotaru, Anda Baciu, Melania Duţu, Elena Nedelcu, Roberta Răfoi, Miruna Frigioiu, Cristina Andrei, Alina Tănase, Andreea Seniuc, Bianca Ghinea.

 
Categorie articol: 

Comentarii