Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Maradona a depus plângere, după ce imaginea sa a fost folosită într-un afiş cu mesaj politic

"Voi merge până la capăt. Nu accept ca imaginea mea să fie asociată cu ceva despre care nu am auzit vorbindu-se niciodată", a declarat fostul selecţioner al Argentinei.
Pe afişele - anonime - poate fi văzut Maradona cu braţele deschise şi cu două cercuri pe mâini, pe care se află cuvântul "nu". "Nu trebuie murdărită mingea, nici Constituţia. Pentru democraţie şi libertate, votează pentru tine, votează NU", se mai menţionează pe afişe.
Guvernatorul din San Juan, Jose Luis Gioja, apropiat al preşedintelui Argentinei, Cristina Kirchner, vrea o revizuire a constituţiei regionale pentru a putea obţine un al treilea mandat. Un referendum în acest sens va avea loc în data de 8 mai.
Avocata lui Maradona, Andrea Alicante, a cerut ca afişele să fie retrase de pe străzi şi ca tehnicianul să primească daune. "Imaginea lui Maradona are un preţ", a explicat ea.
Un caz similar l-a avut protagonist pe internaţionalul argenitinian Lionel Messi. Deputatul de dreapta Alfredo Olmedo a folosit fotografia fotbalistului pe afişele de campanie pentru funcţia de guvernator în Salta, la începutul lunii aprilie
Categorie articol: 

Comentarii