Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marţial Budo organizează naţionalele de karate tradiţional - stilul Fudokan

Sâmbătă, de la ora 09.30, în sala de jocuri a Clubului Sportiv Municipal din Brăila încep întrecerile Campionatului Naţional de karate tradiţional - stilul Fudokan, competiţie care va reuni la start peste 300 de karateka de la 32 de cluburi din ţară.
Gazda concursului va fi reprezentată de 28 de sportivi, la care se vor adăuga şi 8 reprezentanţi ai secţiei de karate din Făurei.
Competiţia propriu-zisă va avea loc sâmbătă şi duminică, începând cu ora 09.30, probele la care vor participa sportivii fiind cele de kata, kumite, en-bu, kata echipe şi kumite echipe.
"Deşi este criză financiară, iar bugetul pentru o competiţie de o astfel de anvergură se ridică la 200 de milioane vechi, am găsit sprijin pe plan local şi 80% din această sumă o avem deja. Avem sprijinul DJST şi al unor oameni de sport care susţin financiar această competiţie. Problemele organizatorice au fost rezolvate de preşedintele FR Şah, Constantin Dumitriu, am primit sprijin de la deputatul Mihai Tudose şi, nu în ultimul rând, din partea multiplului campion mondial Cornel Muşat şi a părinţilor copiilor care vor concura. Sper să iasă totul foarte bine, atât din punct de vedere organizatoric, cât şi din cel al rezultatelor", a declarat sensei Floricica Pricob, antrenoarea clubului brăilean.
Categorie articol: 

Comentarii