Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Manual gratuit pentru intreprinzatori

Intreprinzatorii din Romania beneficiaza de un nou instrument util in activitatea lor: "Intreprinzatori si afaceri", un manual online al intreprinzatorilor in afaceri oferit gratuit de website-ul www.plandeafaceri.ro.
Manualul cuprinde 14 capitole cu informatii utile si exemple concrete pentru cei care au initiativa si isi asuma riscul de a incepe propria lor afacere: Intreprinzatorul - definitie, caracteristici, mituri si prejudecati; Avantaje si dezavantaje; Autoevaluare; Idei de afacere; Evaluarea oportunitatilor; Riscul noilor afaceri; Lansarea in afaceri; Alegerea tipului de firma; Planul de afacere; Finantarea afacerii; Amplasare si Amenajare; Resursele umane; Marketingul; Controlul financiar.
Prin parcurgerea manualului, intreprinzatorii pot afla mai multe despre initiativa in afaceri ca proces complex ce presupune depasirea unei bariere psihologice si de mentalitate, administrative si financiare.
Plandeafaceri.ro mai ofera utilizatorilor sai si un ghid gratuit de realizare a unui plan de afacere, acesta fiind reorganizat pe capitole astfel incit sa faciliteze parcurgerea informatiilor utile pe care le contine. Capitolele trateaza aspecte precum necesitatea unui plan de afacere, cum trebuie sa arate un astfel de plan, care sint componentele planului, proiectii financiare; controlul activitatii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii