Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Manse spectaculoase in primele etape la dirt-track

Simbata, la prinz, pe pista stadionului Municipal, s-a dat startul editiei 2007 a Campionatului National individual de dirt-track si bineinteles ca dupa o pauza destul de lunga, iubitorii sportului cu motor au venit in numar foarte mare pentru spectacolul pe care urmau sa-l dea cei mai buni sportivi din tara.
In mansa a doua, bulgarul Manev, acum component al clubului "Gheorghe Voiculescu" din Bucuresti a reusit sa-l invinga pe reprezentantul CSM-ului, Fanica Popa. In urmatoarele doua manse campionul en titre, Alexandru Toma, a dat dovada ca este intr-o forma foarte buna si i-a invins pe rind pe reprezentantii clubului bucurestean, Cojocaru si Manev.
In runda a saptea, bulgarul l-a avut ca adversar pe neamtul Ronny Weis, alergator venit in calitate de invitat al clubului organizator. Cursa nu a avut insa istoric, neamtul fiind de departe cu doua clase peste sportivul bulgar.
In continuare, brailenii au facut legea pe pista. Fanica Popa l-a invins pe Greere, iar in cea mai tare mansa, Toma a reusit sa treaca primul linia de sosire. Ronny a avut un start foarte bun insa la prima turnanta Alexandru Toma a reusit sa preia conducerea. Ambii au facut o cursa fara greseala si, cu toate eforturile neamtului de a-l pacali, reprezentantul CSM-ului a cistigat mansa, insa diferenta dintre cei doi rivali a fost de doar o jumatate de motocicleta.
Braileanul Ionel Luntraru a cistigat mansa a zecea, demonstrind ca este inca de pe acum un demn urmas al multiplului campion national, Alexandru Toma. In ultimele doua manse s-au impus bulgarul Manev si braileanul Toma, acesta din urma acumulind in acest fel maximum de puncte, 8. Locul al doilea i-a revenit lui Milen Manev, iar pozitia a treia lui Fanica Popa.
Pe linga evolutiile foarte bune ale reprezentantilor CSM-ului, spectatorii au putut urmari si citeva momente extrem de spectaculoase oferite de neamtul Ronny Weis.
Categorie articol: 

Comentarii