Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Manea - director tehnic, Rada - antrenor principal la Rapid

Fostul directorul general adjunct al FC Rapid, Nicolae Manea, a fost numit director tehnic, iar Marian Rada, care a condus echipa a doua a clubului, a fost instalat in functia de antrenor principal la gruparea giulesteana.
Rada il inlocuieste pe portughezul Jose Peseiro, care si-a intrerupt, luni seara, unilateral, contractul cu Rapid, sustinand ca nu a fost platit in ultimele patru luni.
Conform site-ului oficial al clubului, conducerea urmeaza sa instaleze in functia de antrenor secund un fost jucatori rapidist. "Dupa ce Jose Peseiro si-a inaintat demisia din functia de antrenor principal al Rapidului, astazi staful executiv al clubului a decis componenta noului colectiv tehnic. Astfel, conducator al stafului tehnic si responsabil pentru activitatea acestuia este directorul tehnic Nicolae Manea, Marian Rada fiind numit antrenor principal. Antrenor cu portarii este Dumitru Iordan, Ciprian Panait si Marius Gogalniceanu fiind cei doi preparatori fizic. In cel mai scurt timp, in functia de antrenor secund va fi numit tot un fost jucator rapidist", se mentioneaza pe www.fcrapid.ro.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii