Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Manchester United a invins AC Milan cu 3-2

Echipa Manchester United a invins, cu scorul de 3-2 (1-2), formatia AC Milan, in meciul disputat, marti, pe stadionul Old Trafford, in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor.
Pentru Manchester United au marcat Cristiano Ronaldo '5 si Wayne Rooney '59, '90a1, in timp ce golurile formatiei AC Milan au fost inscrise de Kaka '22 si '37.
Manchester United, echipa antrenata de Sir Alex Ferguson, a evoluat in urmatoarea formula: Van der Sar - O'Shea, Brown, Heinze, Evra - Fletcher, Carrick, Scholes - C. Ronaldo, Rooney, Giggs.
Tehnicianul Carlo Ancelotti a trimis la AC Milan urmatorii jucatori in teren: Dida - Oddo, Nesta, Maldini (Bonera '46), Jankulovski - Gattuso (Brocchi '53), Pirlo, Ambrosini, Seedorf - Kaka - Gilardino (Gourcuff '84).
Cartonase galbene: Evra '42, Giggs '62/Kaka '62, Bonera '74
Meciul a fost arbitrat de grecul Kyros Vassaras, in virsta de 41 de ani, ajutat la cele doua linii de compatriotii sai, Dimitrios Bozatzidis si Dimitrios Saraidaris, in timp ce rezerva a fost Christoforos Zografos.
In retur, jucatorul echipei Manchester, Patrice Evra, va fi suspendat din cauza cumului de cartonase.
La AC Milan, Paolo Maldini a jucat meciul cu numarul 104 in Liga Campionilor.
Meciul retur dintre AC Milan si Manchester United va avea loc, miercuri, 2 mai, pe San Siro, invingatoarea dublei manse urmind sa fie considerata, din motive administrative, echipa gazda la finala din 23 mai, care va avea loc pe stadionul Olimpic din Atena.
Categorie articol: 

Comentarii