Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Managerul Teatrului, Lucian Sabados, aplaudat în CLM

• managerul Teatrului “Maria Filotti”, Lucian Sabados, a luat nota 9,86 pentru activitatea depusă anul trecut • proiectul privind evaluarea acestuia a fost aprobat în unanimitate de consilierii municipali • primarul Marian Dragomir a ţinut să îl felicite pe Sabados, iar membrii CLM Brăila l-au aplaudat la rândul lor

 

Notă mare pentru Lucian Sabados, managerul Teatrului “Maria Filotti” Brăila, ca urmare a activităţii prestate anul trecut: 9,86. Mai exact, consilierii municipali au aprobat, în cadrul celei mai recente şedinţe ordinare, un proiect de hotărâre privind evaluarea managerului teatrului în perioada ianuarie - decembrie 2018. Precizăm că din comisia de evaluare au făcut parte consilierul municipal PSD Sorin Boşneag, directorul pe Cultură al Primăriei, Ionica Chiriac, şi Nicoleta Brânzia, director la Liceul de Arte “Hariclea Darclee”.

Potrivit proiectului de hotărâre, evaluarea lui Lucian Sabados a avut două etape. În prima etapă (analiza raportului de activitate pentru perioada ianuarie - decembrie 2018) acesta a obţinut nota 9,73, iar în cea de-a doua (susţinerea raportului respectiv în cadrul unui interviu) nota 10. Astfel, nota finală a managerului Teatrului “Maria Filotti” Brăila pentru activitatea depusă în 2018 a fost de 9,86. “La data de 15 martie 2019, Comisia de Evaluarea activităţii managerului teatrului a declarat procedură închisă”, se arată în cadrul proiectului .

Primarul Marian Dragomir a ţinut să îl felicite public pe Sabados pentru activitatea depusă la teatru, în cadrul şedinţei CLM Brăila.

“Vreau să îl felicităm pe domnul manager Lucian Sabados din partea CLM Brăila, pentru toate eforturile pe care le-a depus, împreună cu echipa de la Teatrul «Maria Filotti». Deoarece acest teatru, pe lângă lucrările de reabilitare, are şi o echipă de actori, regizori şi personal conex deosebită, care aduc de fiecare dată brăilenii în sala de spectacole. Vreau să îl mai felicităm, de asemenea, pentru înalta ţinută a festivalului din acest an care a redevenit cu această ocazie de calibru internaţional, «Zile şi Nopţi de Teatru la Brăila». Dar şi pentru toate celelalte activităţi, să îi dorim succes şi cât mai multe mandate, spunem noi”, a declarat Dragomir.

În replică, Lucian Sabados a ţinut să mulţumească la rândul său primarului şi consilierilor municipali pentru susţinere.

“La rândul meu vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, fiecărui consilier şi conducerii primăriei. Fără dumneavoastră nu am fi putut face aceste lucruri, aşa că încercăm să dăm rotunjime acestui mare eveniment: 70 de ani de existenţă ai teatrului. Este rodul întregii echipe din spatele meu. Este o echipă puternică”, a afirmat Sabados, în ropote de aplauze din partea membrilor consiliului.

Proiectul privind evaluarea managerului a fost aprobat în unanimitate.
Categorie articol: 

Comentarii