Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE 16.00. VIDEO: Filmul tragediei de pe Şoseaua Focşani, în urma căreia mama fostului comandant al IPJ Brăila şi-a pierdut viaţa

UPDATE 16.00. Tragicul accident s-a produs în jurul prânzului, pe DN 23 Brăila – Focşani, la 2 km de intersecţia cu Şoseaua de centură a municipiului Brăila.

În timp ce se deplasa cu Logan-ul spre oraş, tatăl fostului comandant al poliţiei judeţene, cms. Mircea Vizitiu, a pierdut controlul volanului, a derapat şi s-a întors pe şosea, în faţa unei dube care venea din sens opus, adică se deplasa spre Focşani.

Şoferul dubei a depăşit o maşină staţionată şi un tractor, după care a revenit pe banda sa. La câţiva metri de la revenire, pe lângă el a trecut din sens opus un autoturism, iar în spatele acestuia se afla maşina Dacia Logan în care erau părinţii fostului şef al IPJ Brăila.

Loganul venea de la Muchea, iar dubiţa venea de la Brăila, a fost şi o bicicletă. Dubiţa a depăşit bicicleta, domnul de la Logan s-a speriat, a frânat şi l-a furat carosabilul, apoi a intrat în dubă. Doamna era decedată, el mişca, l-am dat jos. Şoferul de la dubă şi un pasager s-au dat amândoi jos. Cei din Logan erau sugrumaţi în centuri, dacă nu le tăiam centurile era dezastru. Oricum doamna era decedată”, ne-a declarat un martor.

Se pare că bicicleta despre care se vorbeşte s-ar fi aflat în faţa tractorului depăşit de cel cu dubiţa. Biciclistul a scăpat ca prin urechile acului.

Şoferul dubei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru omor din culpă şi vătămare corporală din culpă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

Tatăl comisarului Vizitiu are vârsta de 68 de ani. El este acum în stare gravă la spital. Aceeaşi vârstă o avea şi mama sa.

Mama fostului comandant al IPJ, cms. Mircea Vizitiu, a murit într-un accident de circulaţie pe drumul spre Focşani

Grav accident de circulaţie pe DN 23, Brăila - Focşani, la doar câţiva kilometri de la ieşirea din municipiu. Victime ale teribilului accident sunt părinţii fostului comandant al Poliţiei Brăila, cms Mircea Vizitiu. În urma impactului, mama poliţistului a decedat.Se pare că autoturismul în care se aflau cei doi a ieşit pe contrasens şi a fost izbit în plin de o autoutilitară.

Vom reveni.

 
Categorie articol: 

Comentarii