Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mamă disperată îşi caută fiica de 16 ani dispărută de acasă

* Ana Maria Buşilă a plecat din Vădeni ieri, la ora 15.00, şi nu s-a întors până acum * cei care văzut-o sau au orice fel de informaţii despre ea sunt rugaţi să sune la Poliţie

 

O mamă disperată îşi caută fata în vârstă de 16 ani dispărută de acasă. Georgeta Kovacs ne-a spus că fiica sa, Ana Maria Buşilă a plecat de acasă, ieri, la ora 15.00, şi nu s-a întors până acum. Familia locuieşte în comuna Vădeni, iar fata a venit cu treabă la Brăila, la Liceul „Mihail Sebastian”, ca să îşi deconteze documentele de transport.

Fata mea face un curs de ospătar la Liceul Mihail Sebastian şi a plecat ieri cu maxi-taxi, la ora 15.00, ca să îşi deconteze abonamentul de transport. La ora 18.00 i-am trimis un mesaj să nu piardă trenul de ora 20.00. Mi-a răspuns la mesaj şi mi-a zis că va veni înapoi la Vădeni cu trenul şi că nu mai are baterie şi o să i se închidă telefonul. Am văzut că a trecut de 8 seara şi am încercat să o sun şi nu răspundea deşi i-am dat încărcătorul de telefon la ea. Suntem disperaţi! Am sunat la rudele din Brăila, am zis că poate din cauza vremii a rămas la verişoara sa. Nu e nicăieri de găsit. Am fost şi la Poliţia Brăila, acum mă duc înapoi acasă, să anunţ şi Poliţia din Vădeni. Mi-e teamă să nu se fi întâmplat ceva cu ea. E prima oară când dispare de acasă”, ne-a spus mama minorei.

Femeia ne-a mai spus că Ana Maria vorbea cu un băiat care locuieşte în Galaţi.

Familia îi roagă pe cei care au văzut-o pe fată sau au orice fel de informaţii despre ea să anunţe Poliţia.
Categorie articol: 

Comentarii