Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Malacu a fost trimis in judecata pentru viol, lipsire de libertate si lovire

Aflat dupa gratii din data de 7 august a. c., Cosmin Robert Malacu, 21 de ani, absolvent a 7 clase primare, autorul violului petrecut la inceputul lunii trecute intr-o casa apartinind DSP Braila, a fost trimis in judecata ieri, pentru viol, lipsire de libertate si lovire, victima fiind o minora de 15 ani.
Potrivit dosarului penal ajuns in instanta, in noaptea de 6/7 august 2008, in jurul orei 1.00, minora Iren Mihaela H., de 15 ani, se deplasa pe strada G-ral Eremia Grigorescu, impreuna cu doi prieteni, Claudia Geanina M. si George N. La intersectia cu strada Plevna, ea a fost acostata de Cosmin Malacu, individ pe care-l stia din vedere, de la o sala internet. Golanul i-a spus fetei, pe sleau, sa-l insoteasca la el acasa, ca sa faca sex. Victima a refuzat si a izbucnit in plins, insa pedofilul, care era si beat, a palmuit-o, apoi a tras-o de par, amenintind-o si cu alte violente. Malacu a tirit-o pe copila intr-o casa a DSP, de pe strada Plevna 128, unde locuieste, si acolo a violat-o, obligind-o sa intretina raport sexual normal si oral. Ca si cum n-ar fi fost de ajuns, derbedeul i-a invitat si pe alti doi indivizi, Tudor si Florin M., sa faca sex cu biata fata, insa acestia au refuzat.
In aceeasi noapte, agentii de politie au reusit sa ajunga la locul faptei si sa-l surprinda pe violator in timp ce o lovea pe Mihaela. Din casa se auzeau tipete si, cind au privit pe fereastra, oamenii legii au vazut-o pe biata fata complet dezbracata, plingind, tinuta cu forta de catre agresor. Culmea, desi initial a recunoscut comiterea infractiunilor, la prezentarea materialului de urmarire penala, Malacu a declarat ca "totul s-a intimplat cu acordul partii vatamate". Judecatoria Braila a emis mandat de arestare preventiva pe numele violatorului, inca din 7 august a. c. Cum era de asteptat, la scurt timp, Tribunalul Braila a respins recursul inculpatului, astfel ca acesta a ramas in arest preventiv.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii