Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mai tragem două dungi pe asfalt şi le luăm banii fraierilor!

Incredibil: Dan Păun încă mai este consilier local? Acest Păun nu e tipul ăla care a fost pe la ecologişti şi apoi visa să ajungă viceprimar? Acum înţeleg că e la ALDE Brăila. Poate în 2020 nu îl mai văd pe liste, să nu îmi strice ziua de votare.

Consilierul local Dan Păun pare să nu fi înţeles că a fost votat de cetăţeni, nu de primarul Dragomir pe lângă care se gudură slugarnic.

Mie unul mi se pare cel puţin aiurea să aud un consilier local că militează pentru impunerea de noi biruri şi taxe cetăţenilor. Ok, oraşul ăsta are nevoie de bani la buget pentru a putea funcţiona, dar înainte să mai iei o piele de pe cetăţeni vreau să văd că aleşii locali îşi pun mintea la contribuţie şi vin cu soluţii în beneficiul contribuabililor. Adică, mai întâi să se creeze condiţii pentru brăileni şi abia apoi să fie jupuiţi de un nou rând de piele, prin impunerea de noi taxe şi impozite.

Concret, consilierul Dan Păun (urmăriţi-l pe liste, în anul 2020, să nu cumva să puneţi din greşeală ştampila pe el) a propus municipalităţii să pună plată pe locurile de parcare din faţa Tribunalului. Adică, să dea Primăria Brăila nişte dungi cu vopsea pe asfalt, pe locurile de parcare deja existente, şi să le ia banii fraierilor posesori de autoturisme.

Dar nu mai bine întăi face Primăria Brăila nişte locuri de parcare supraetajate în zonele aglomerate din oraş? Nu mai bine vine comsilierul Dan Păun cu idei pentru a decongestiona traficul din zonele centrale? Nu, nu o să vedeţi aşa ceva pentru că e mult mai simplu să îi buzunăreşti pe contribuabilii care merg în fiecare dimineaţă, la ora 7.00, la muncă.

Chiar aş fi curios să ne spună Dan Păun, care vrea să bage mâna în buzunarul brăilenilor, câte locuri de parcare s-au construit în Brăila de când este el consilier local.

Să punem pe hârtie toate aceste locuri noi de parcare, să le inventariem şi să le comparăm cu numărul maşinilor care au sosit în parcul auto al Brăilei în, să zicem, ultimii 5-6 ani. Să vedem care e proporţia.

Poate că-consilierul Dan Păun nu a înţeles de ce se află în Consiliul Local. Poate nu i-a spus nimeni până acum că dacă tot este remunerat lunar cu 10% din indemnizaţia primarului Marian Dragomir, consilierul Dan Păun (ALDE Brăila) ar trebui să vină cu idei, cu proiecte care să uşureze viaţa brăilenilor. Nu cu propuneri care să îi îngenuncheze şi mai tare pe brăileni. (Dan PĂUNOVICI)
Categorie articol: 

Comentarii