Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mai sint posturi deficitare la CF Braila

Dupa meciul cu Otelul II, in care nu scorul a fost relevant pentru Ionel Iuga, ci modul in care s-au comportat posibilele achizitii formatia braileana si-a continuat programul de pregatire la stadionul Municipal, cu unul sau doua antrenamente pe zi.
Cu o zi inaintea primului amical lotul CF-ului a facut doua antrenamente cu un grad de dificultate ridicat. Marti, dimineata, jucatorii au trecut printr-un circuit de forta, iar dupa-amiaza au efectuat o sedinta tehnico-tactica. Evolutia lor in primul amical nu a fost concludenta pentru ca nu s-a remarcat nimeni in mod deosebit, si pe undeva este normal deoarece din echipa care a evoluat in tur doar Olenic, Ghidarcea, Macare si Girleanu au reprezentat si acum CF Braila.
Chiar daca tehnicianul brailean nu s-a pronuntat asupra valorii jucatorilor pe care i-a avut la dispozitie, un lucru a fost destul de clar, mai sint posturi deficitare. Nu este acoperita zona aparatorilor centrali, de asemenea s-ar impune achizitionarea unui mijlocas stinga si a unui conducator de joc. Acestea ar fi prioritatile, dar bineinteles ca, si daca acestia vor fi adusi, echipa braileana va avea cit de cit un prim unsprezece, intrebarea este urmatoarea - ce se intimpla in cazul in care unul dintre titulari se va accidenta cine il va inlocui?
Relevant va fi insa testul de simbata cu Dunarea Galati, abia atunci ne vom putea da seama daca echipa s-a intarit cu adevarat sau se afla la acelasi nivel ca in prima parte a campionatului.
Probabil ca simbata vor sosi alti fotbalisti sa sustina probe de joc, si dupa informatiile noastre vin vreo sase-sapte ploiesteni, numai ca aceasta nu este cu siguranta o metoda profesionista de a construi o echipa care sa se mentina in Liga a II-a, ci una folosita des pentru trecerea timpului si adormirea vigilentei iubitorilor de fotbal braileni.
Deocamdata, pentru ca vistieria clubului este goala, doar revenirea lui Ciocea este sigura, negocierile cu jucatorii galateni au intrat in impas, iar Cotea si Chirciu au semnat cu alte grupari.
Daca ar fi dorit cu adevarat sa faca ceva pentru fotbalul brailean, cei care au promis revigorarea lui ar fi gasit resursele financiare de a transfera trei-patru valori si atunci poate ar fi crescut sansele de evitare a retrogradarii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii