Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mai multe persoane în izolare la Brăila. Rămân 23 de cazuri Covid, din care 22 vindecate

* la data de 20 mai sunt 706 de persoane aflate în izolare voluntară, în timp ce în urmă cu o zi erau  644 brăileni în izolare * nu au mai apărut alte cazuri Covid, doar unul fiind confirmat la acest moment, restul de 22 fiind vindecate

 

 

 

Numărul brăilenilor aflaţi în izolare voluntară a crescut faţă de ziua anterioară. Totuşi, nu au apărut alte cazuri Covid la Brăila.

În comunicatul transmis de Prefectura Brăila se arată că, la data de 22 mai, la nivelul județului Brăila sunt monitorizate 706 de persoane  aflate în izolare voluntară și 128 de persoane care se află în carantină instituționalizată. În ziua anterioară erau monitorizate 644 de persoane, aflate în izolare voluntară și 134 de persoane în carantină.

Se precizează că 5.372 de persoane au ieșit din autoizolare, la încheierea celor 14 zile și 990 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieși din carantină instituționalizată. De asemenea, conform raportării DSP, de la începutul pandemiei, la Brăila, 23 de persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 22 au fost declarate vindecate și externate.

Polițiștii au acționat în sistem integrat, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, au fost executate peste 169 de misiuni specifice, fiind verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse în această perioadă în cazul a 131 de persoane.

În contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii